Univerzalni testovi usisavača za različite svrhe

Danas je usisivač postao sastavni dio čišćenja. Zbog toga je proizveden veliki broj različitih testova popularnih proizvođača. Testovi za usisavanje otkrili su prednosti i nedostatke, snage i slabosti svakog od njih.

LG Kompressor jedan je od inovativnih modela. Njegova prednost je veliki kapacitet tikvice za prašinu. To je postignuto upotrebom sistema za prešanje prašine.

Bosch Ergomaxx Professional. Visokokvalitetni njemački usisivač s lijepim dizajnom.

Karcher VC6300 je takođe prilično kvalitetan uređaj njemačkih proizvođača svijetle žute boje, koji se odlikuje tihim radom.

Samsung Stealth SC9560 je moderan i lijep usisivač koji je svojim izgledom osvojio veliki broj potrošača. Tišina djela izvodi se na visokom nivou i najtiša je.

I na kraju, glavni model bio je Dyson DC 08 Animalpro. Ova kompanija prije 15 godina napravila je veliku revoluciju u čišćenju opreme. Ovo je prilično skup uređaj i cijene ostaju nepromijenjene. Izrađen je prilično na visokom i visokom nivou kvaliteta, međutim, nedostatak je nivo buke koju dizajneri ne mogu smanjiti.

Prilikom odabira usisavača treba obratiti pažnju na snagu i mnogi kupci smatraju da je moćniji to bolji. Snaga je navedena na kućištu i očitava se u vatima. Možete reći da što je veća snaga, brže i lakše će biti usisavanje.

Na osnovu rezultata svih studija može se izvesti zaključak. da ne biste trebali pridavati veliku važnost moći. Kvaliteta apsorpcije prašine se ne mijenja. Svaki model koji je korišten u testovima ima dobru snagu i ne izaziva prigovore.

Prilično mnogo pažnje treba posvetiti sistemu filtracije. Veliki broj starih usisivača upotrebljavao je kesu za skupljanje otpadaka i prašine, ali se male čestice vraćaju u sobu. U modernim modelima počeli su se koristiti HEPA filtri generacije H12 ili H13; ti podaci o razvoju filtera mogu umanjiti ulazak prašine za 99, 95%. Ovo je prilično dobar pokazatelj i prilično važan.

Filtriranje se izvodi na visokom nivou i omogućava vam da uštedite snagu samog uređaja.

Testovi za usisavanje pokazali su potrebne kvalitete svakog. Prilično moćni i dobro filtrirani moderni uređaji.

Univerzalni testovi usisavača za različite svrhe
Univerzalni testovi usisavača za različite svrhe
Univerzalni testovi usisavača za različite svrhe
Univerzalni testovi usisavača za različite svrhe Univerzalni testovi usisavača za različite svrhe Univerzalni testovi usisavača za različite svrheHome | Articles

December 3, 2022 16:46:50 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting