Univerzalni testi sesalnikov za različne namene

Danes je sesalnik postal sestavni del čiščenja prostorov. Zato je bilo opravljenih veliko število različnih testov priljubljenih proizvajalcev. Preskusi sesalnikov so razkrili prednosti in slabosti, prednosti in slabosti vsakega.
LG Kompressor je eden izmed inovativnih modelov. Njegova prednost je velika prostornina bučke za prah. To je bilo doseženo s sistemom za stiskanje prahu.
Bosch Ergomaxx Professional. Kakovosten nemški sesalnik z lepim dizajnom.
Karcher VC6300 je tudi dokaj kakovostna naprava nemških proizvajalcev s svetlo rumeno barvo, ki jo odlikuje tiho delovanje.
Samsung Stealth SC9560 je eleganten in lep sesalnik, ki je s svojim videzom osvojil veliko število potrošnikov. Tiho delo je opravljeno na visoki ravni in je najtišje.
In končno je glavni model postal Dyson DC 08 Аnimalpro. To podjetje je pred 15 leti naredilo veliko revolucijo v čistilni tehnologiji. To je precej draga naprava in cene ostajajo nespremenjene. Izdelana je na dokaj visoki in kakovostni ravni, pomanjkljivost pa je raven hrupa, ki je oblikovalci ne morejo zmanjšati.
Pri izbiri sesalnika bodite pozorni na moč in mnogi kupci verjamejo, da močnejši, tem bolje. Moč je prikazana na ohišju in je odčitana v vatih. Lahko rečemo, da večja kot je moč, hitreje in lažje bo sesanje.
Na podlagi rezultatov vseh študij je mogoče sklepati. da se moči ne splača pripisovati velikega pomena. Kakovost absorpcije prahu se ne bo spremenila. Vsak model, ki je bil uporabljen na testih, ima dobro moč in se ne pritožuje.
Morali bi biti bolj pozorni na sistem filtracije. Precej veliko starih sesalnikov je z vrečko kopičilo ostanke in prah, vendar majhni delci pridejo nazaj v prostor. V sodobnih modelih so začeli uporabljati HEPA filtre generacij H12 ali H13; ti filtri lahko zmanjšajo vdor prahu za 99, 95%. To je precej dober kazalnik in zelo pomemben.
Filtriranje je izvedeno na visokokakovostni ravni in vam omogoča prihranek moči same naprave.
Preskusi sesalnikov so pokazali potrebne lastnosti vsakega. Precej zmogljive in sodobne naprave z dobro filtracijo.

Univerzalni testi sesalnikov za različne namene
Univerzalni testi sesalnikov za različne namene
Univerzalni testi sesalnikov za različne namene
Univerzalni testi sesalnikov za različne namene Univerzalni testi sesalnikov za različne namene Univerzalni testi sesalnikov za različne nameneHome | Articles

December 8, 2022 01:35:16 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting