Univerzalna ispitivanja usisavača za razne svrhe

Danas je usisavač postao sastavni dio čišćenja prostorija. Stoga je izveden velik broj različitih testova popularnih proizvođača. Ispitivanja usisavača otkrila su prednosti i nedostatke, snage i slabosti svakog od njih.
LG Kompressor jedan je od inovativnih modela. Njegova je prednost veliki kapacitet tikvice za prašinu. To je postignuto pomoću sustava za prešanje prašine.
Bosch Ergomaxx Professional. Kvalitetan njemački usisavač lijepog dizajna.
Karcher VC6300 također je prilično kvalitetan uređaj njemačkih proizvođača svijetlo žute boje koji se odlikuje tihim radom.
Samsung Stealth SC9560 moderan je i lijep usisavač koji je svojim izgledom osvojio veliki broj potrošača. Tiho se radi na visokoj razini i najtiše je.
I konačno, Dyson DC 08 Animalpro postao je glavni model. Ova je tvrtka prije 15 godina napravila veliku revoluciju u tehnologiji čišćenja. Ovo je prilično skup uređaj i cijene ostaju nepromijenjene. Izrađen je na prilično visokoj i visokokvalitetnoj razini, ali nedostatak je razina buke koju dizajneri ne mogu smanjiti.
Pri odabiru usisavača, trebali biste obratiti pažnju na snagu i mnogi kupci vjeruju što je moćniji to bolji. Snaga je naznačena na kućištu i očitava se u vatima. Možemo reći što je veća snaga, to će brže i lakše biti usisavanje.
Na temelju rezultata svih studija može se izvesti zaključak. da ne vrijedi pridavati veliku važnost moći. Kvaliteta apsorpcije prašine neće se promijeniti. Svaki model koji je korišten u testovima ima dobru snagu i ne izaziva nikakve zamjerke.
Trebali biste obratiti više pozornosti na sustav filtracije. Prilično velik broj starih usisavača koristio je vrećicu za nakupljanje smeća i prašine, ali male čestice se vraćaju u sobu. U modernim modelima počeli su se upotrebljavati HEPA filtri generacija H12 ili H13, koji mogu smanjiti ulazak prašine za 99,95%. Ovo je prilično dobar pokazatelj i prilično važan.
Filtracija se izvodi na visokoj razini kvalitete i omogućuje vam uštedu snage samog uređaja.
Testovi usisavača pokazali su potrebne osobine svakog od njih. Prilično moćni i moderni uređaji s dobrom filtracijom.

Univerzalna ispitivanja usisavača za razne svrhe
Univerzalna ispitivanja usisavača za razne svrhe
Univerzalna ispitivanja usisavača za razne svrhe
Univerzalna ispitivanja usisavača za razne svrhe Univerzalna ispitivanja usisavača za razne svrhe Univerzalna ispitivanja usisavača za razne svrheHome | Articles

December 8, 2022 02:29:02 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting