Unikatna zasnova hladilnikov Miele nemškega proizvajalca

V letu 2008, Miele izda " sodišče " svojim strankam novo družino solo K10000 hladilnikov. Zamrzovalniki in hladilniki Miele te serije navdušujejo z izboljšano funkcionalnostjo s široko paleto dodatnih možnosti in izboljšanim dizajnom. Zato, ko rečemo " hladilniki iz Mile ", ne mislimo le na lep videz, temveč tudi na ustrezno pametno polnjenje.
Od intelektualnega " polnjenja " je mogoče ločiti: operativne hladilne sisteme DynaCool, ki omogočajo hitro hlajenje impresivne količine hrane; Ergonomske komore PerfectFresh, v katerih so zaloge sadja in zelenjave dvakrat daljše od običajnih hladilnih predelkov; notranji ledomat, ki lahko lastniku hladilnika Mila v 60 minutah dostavi več kot 1 kg ledene svežine; poseben zapiralnik Soft Close, ki nadzoruje tesno prileganje vrat hladilnika; " Pametni " zaslon, ki nadzoruje temperaturni režim delovne komore itd.
Popolnost v vseh podrobnostih je v hladilniku Miele. Na primer, DynaCool ne samo hitro zniža temperaturo naloženih izdelkov, temveč ohranja enako ravno temperaturno krivuljo v celotni notranjosti hladilnega prostora. Preoblikovane škatle PerfectFresh je enostavno izvleči kot celoto, kar omogoča integracija teleskopskih drsnikov v modele K10000. Vgrajen zaslon bo " pokazal " na lastnika Mille hladilnika ne le številke v stopinjah Celzija, pa tudi pomaga ugotoviti, kdaj je treba zamenjati ActiveAirClean ogleni filter, ki je odgovorna za odpravo " nepotrebnih " vonjave v komori.
Od nenavadnih oblikovalskih rešitev: novi hladilniki Miele vas bodo prijetno presenetili s policami VarioBord, ki se nahajajo tik ob vratih “ hladilne enote ”. Presenetljiva estetika kovinskih okvirjev v kombinaciji s prozornimi plastičnimi predelki takoj pritegne pozornost. In kupec takoj razume: hladilnik Miele je sodoben, priročen in zanesljiv!
Razvijalci podjetja Miele niso pozabili skrbeti za okoliško naravo. Za vse hladilnike iz serije K10000 so značilni ekonomski razredi porabe električne energije: A +++, A ++ in A. Najnovejši modeli hladilnikov Mile A +++ porabijo nekaj več kot 6 kW / h na dan. Toda tudi pred 7 leti je komora " zamrzovalnika " podobnega hladilnika s prostornino 150 litrov zahtevala 9,6 kW / h. Na splošno je napredek očiten, serija K10000 pa je dobra rešitev za varčne lastnike! Vesel nakup!

Unikatna zasnova hladilnikov Miele nemškega proizvajalca
Unikatna zasnova hladilnikov Miele nemškega proizvajalca
Unikatna zasnova hladilnikov Miele nemškega proizvajalca
Unikatna zasnova hladilnikov Miele nemškega proizvajalca Unikatna zasnova hladilnikov Miele nemškega proizvajalca Unikatna zasnova hladilnikov Miele nemškega proizvajalcaHome | Articles

November 27, 2022 03:05:04 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting