Un aragaz rusesc în bucătăria ta. Cum se alege un uscător de aer

Din cele mai vechi timpuri, felurile de mâncare gătite în cuptorul rusesc au fost apreciate în special pentru gustul și aroma lor de neegalat. Cuptorul cu convecție este una dintre încercările de a recrea metodele de gătit în cuptor în bucătăria modernă.
Ce este un uscător de aer și cum funcționează
Cuptorul de convecție sau, așa cum se numea inițial, un cuptor de convecție este un aparat electric de uz casnic pentru gătit în diferite moduri folosind fluxuri de aer cald, inventat în SUA în anii 80 ai secolului trecut și conceput în acel moment pentru a înlocui cuptoarele cu microunde. Denumirea de „ uscător de aer ” a fost folosită pentru prima dată în Rusia în 1996 și de atunci a devenit un nume de uz casnic pentru această tehnică de bucătărie.
În exterior, uscătorul de aer este un vas-sticlă de sticlă cu suport și capac, în care sunt încorporate un element de încălzire și un ventilator. Elementul de încălzire încălzește aerul din interiorul balonului la o anumită temperatură, iar ventilatorul distribuie uniform curenții de aer fierbinte care circulă în el și pregătesc vasul. În exterior se află panoul de control.
Avantajele uscătorului de aer
Prezența cuvântului „ grătar “ în numele nostru „ erou “ nu înseamnă o astfel de specializare îngustă. Dimpotrivă, acest minunat dispozitiv va putea înlocui parțial sau complet o mulțime de aparate de bucătărie, deoarece poate prăji, rumeni, găti un grătar, înlocui un cazan dublu și un prăjitor de pâine, poate crea efectul unui ceainic sau oală și chiar fă o ryazhanka! Există, de asemenea, opțiuni non-standard pentru utilizarea aparatului de aer condiționat - îl puteți folosi pentru a fuma pește și carne, gătiți caserole și plăcinte, sterilizați borcane, fructe și ierburi uscate, dezghețați și pur și simplu reîncălziți mesele gata preparate. Mai mult, puteți găti mai multe feluri de mâncare diferite în același timp, economisind timp și energie, plasând mai multe recipiente din orice material rezistent la căldură în vasul de sticlă.
Este important să rețineți că puteți găti pe aerul uscat fără a adăuga ulei și grăsimi, metoda de gătit cu aer fierbinte păstrează maximum de substanțe utile și vitamine în produse, astfel încât felurile dvs. de mâncare nu vor fi doar gustoase și apetisante ca aspect, dar și sănătos.
Aeroficul se pregătește rapid: de exemplu, puteți servi un pui la grătar cu greutatea de 1 kg pe masă în termen de 40 de minute de la începutul gătitului. Datorită transparenței balonului, procesul de gătit poate fi monitorizat continuu. De regulă, dispozitivul vă va anunța sfârșitul lucrărilor cu un semnal sonor.
Funcțiile uscătorului de aer. Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați
Deși, în principiu, toate aerogrillurile sunt aceleași, ele pot diferi unele de altele în prezența sau absența unui număr de funcții și accesorii suplimentare.
Principalele funcții ale uscătorului de aer includ:
Temporizator (prezent în aproape toate modelele, doar timpul său de funcționare poate varia - de la 1 la 24 de ore cu posibilitatea unui pornire întârziată)
Indicația de sunet și lumină menționată deja despre începutul și sfârșitul lucrului
Capacitatea de a regla puterea (temperatura de încălzire a elementului de încălzire)
Viteza ventilatorului reglabilă
Tipul capacului - detașabil sau fixat cu un suport special. Primul tip este puțin mai convenabil de îngrijit, al doilea este mai fiabil și mai sigur (risc mai mic de a fi ars de pe suprafața fierbinte a capacului sau de a-l scăpa accidental)
Funcție de autocurățare (prezentă la modelele scumpe)
Tipul de control (mecanic sau electronic)
Numărul de programe de gătit
În ceea ce privește accesoriile, acestea pot include un atașament suplimentar care mărește volumul balonului, diverse suporturi, clești, spatule și suporturi pentru extragerea vaselor gata preparate, o carte de rețete. Acordați atenție setului complet de uscător de aer pe care intenționați să îl cumpărați.
În concluzie, câteva sfaturi practice. Cu unele metode de gătit a produselor, uscătorul de aer se descurcă în mod specific. Pentru a înțelege complexitatea activității sale, vă vor ajuta recenziile și sfaturile proprietarilor aparatului de aer condiționat.
Așadar, am aflat că aerul uscat este un aparat de bucătărie modern compact și multifuncțional pentru pregătirea unei varietăți de feluri de mâncare delicioase și sănătoase.
Poftă bună!

Un aragaz rusesc în bucătăria ta. Cum se alege un uscător de aer
Un aragaz rusesc în bucătăria ta. Cum se alege un uscător de aer
Un aragaz rusesc în bucătăria ta. Cum se alege un uscător de aer
Un aragaz rusesc în bucătăria ta. Cum se alege un uscător de aer Un aragaz rusesc în bucătăria ta. Cum se alege un uscător de aer Un aragaz rusesc în bucătăria ta. Cum se alege un uscător de aer



Home | Articles

November 29, 2022 13:48:49 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting