Ugradbeni hladnjaci: vrste i načini ugradnje

Dugo vremena nikoga nije iznenadilo obiljem svih vrsta ugrađenih tehnologija. No, to uopće ne znači da ugrađeni uređaji nisu previše popularni - naprotiv, njegova prodaja raste iz godine u godinu. Međutim, to ne čudi: s obzirom na broj malih stanova u našoj zemlji i broj ljudi koji u njima žive, a koji svim snagama pokušavaju barem malo proširiti raspoloživi životni prostor, ugrađena tehnologija ima svijetlu budućnost. To se posebno odnosi na hladnjake, koji su oduvijek bili poznati po tome što su zauzimali puno prostora u kuhinji. Stoga će biti pošteno razgovarati o vrstama ugrađenih hladnjaka i o načinu njihove ugradnje.
Kako izgraditi hladnjak?
Različite modele ugrađenih hladnjaka razlikuje sustav nadstrešnica na vratima. Hladnjak se može ugraditi u ormar bez upotrebe šarki. Ovo je sustav " pantografa ": prednja vrata ormarića pričvršćena su izravno na vrata hladnjaka, a oba se vrata tijekom kretanja ne pomiču jedno prema drugom.
Ako je hladnjak ugrađen u ormar sa šarkama na vratima, onda je ovo alternativni sustav šina. Vrata ormarića i hladnjaka pri kretanju se pomiču jedno prema drugom. Ovim sustavom težina oba vrata ravnomjerno se raspoređuje između šarki ormarića i ugrađenog hladnjaka.
Hladnjak bilo koje veličine može se ugraditi u dizajnerski kuhinjski set po vašem izboru. To može biti mala rashladna komora veličine ploče stola ili visoki hladnjaci do stropa.
Hladnjak uopće ne mora izgledati poput garderobe. Primjerice, jedinstvena novost tvrtke Ariston je kutija za hladnjak s prozirnim zidovima. Bez otvaranja hladnjaka, odmah možete vidjeti proizvode u njemu. To je funkcionalan i moderan rashladni uređaj koji se lako uklapa u bilo koji kuhinjski prostor.
Značajke ugrađenih hladnjaka
Ugradbeni hladnjaci imaju iste funkcije kao i uobičajeni hladnjaci, uz to imaju niz prednosti:
1. Načini uštede energije. Možete ih uključiti tijekom odmora tako da vrata hladnjaka ne morate ostavljati odškrinuta;
2. " Nula kamera ". Ova funkcija omogućuje vam pohranu hrane na optimalnoj temperaturi i vlažnosti, što vam omogućuje dulje održavanje svježeg nego u uobičajenom hladnjaku;
3. Profitabilnost. Ugrađeni hladnjaci imaju dobru toplinsku izolaciju zidova;
4. Niska pozadinska buka. Dekorativne ploče sprečavaju prodor buke u kuhinjski prostor
5. Kapacitet. Ugrađeni uređaji zauzimaju manje prostora, ali istodobno imaju veći kapacitet.
Hladnjak se može ugraditi u gotovo bilo koji interijer kuće, ureda, izloga.

Ugradbeni hladnjaci: vrste i načini ugradnje
Ugradbeni hladnjaci: vrste i načini ugradnje
Ugradbeni hladnjaci: vrste i načini ugradnje
Ugradbeni hladnjaci: vrste i načini ugradnje Ugradbeni hladnjaci: vrste i načini ugradnje Ugradbeni hladnjaci: vrste i načini ugradnjeHome | Articles

December 5, 2022 02:40:57 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting