U tom slučaju, zaustavite se na izboru LCD televizora

Kad dođe svijetli trenutak donošenja svjesne odluke o promjeni starog televizora, odmah se postavlja pitanje, ali šta bi trebalo biti novo? Trebam li odabrati vremenski testirani ekran na "LCD"-u ili je bolje kupiti sofisticiranu "plazmu"? Postaje korisno objektivno razumjeti prednosti i problematična područja svake opcije kako bi se napravio najbolji izbor LCD televizora ili bilo kojeg drugog.

Kako se poznaje CRT ekran poznato je. Elektroni koji prolaze kroz cijev snopa nokautiraju fotone. Svaka istaknuta točka na ekranu poprima boju zbog miješanja crvene, plave, kao i zelene nijanse. Zajednička aktivnost svih točaka stvara smislenu sliku na ekranu. Brzina treperenja ekrana trebala bi biti standardna - kadri u sekundi. CRT TV ima sljedeće glavne nedostatke:

- ukupni uređaj;

- štetno za zdravlje elektromagnetskim zračenjem;

- Slika na ekranu može treptati.

Odabir LCD televizora može biti zasjenjen takvim informacijama. Osim toga, LCD televizor možda nije tako svijetao, kontrastastičan u usporedbi s plazmom. Imajte manje uglove gledanja.

Što bi moglo biti ljepše provesti veče u društvu sa srodnom srodom, gledajući filmove na velikom LCD televizoru i sjedeći na mekom i udobnom talijanskom kauču. Odabrati i kupiti dobar kauč za spavaću sobu pomoći će vam pouzdan dobavljač talijanskog namještaja Elite-style.

Plazma ekran nema treperavu sliku i zračenje, što je sigurnije za ljudsko tijelo. Ali LCD televizor troši mnogo manje električne energije. Izbor TV-a može se temeljiti na cijeni uređaja. U ovom slučaju trebali biste odmah iznijeti svoje postavke u vezi s veličinom dijagonale zaslona. Ako je svrha kupnje veliki široki televizor, isplativije je kupiti plazmu, a s malom dijagonalom - LCD televizor.

Značajan nedostatak plazma ekrana je njegovo izgaranje, zbog kojeg plazma služi manji broj godina u usporedbi s LCD televizorom. Potonji ima mnogo nižu radnu temperaturu uređaja i ne plaše se isticanja piksela.

Izuzetno je teško odrediti prednost u korist određene tehnologije i napraviti određeni izbor televizora. Vrijedi zapamtiti opći trend ka nižim cijenama, kao i potrebu proučavanja cjelokupne ponude uređaja.

U tom slučaju, zaustavite se na izboru LCD televizora
U tom slučaju, zaustavite se na izboru LCD televizora
U tom slučaju, zaustavite se na izboru LCD televizora
U tom slučaju, zaustavite se na izboru LCD televizora U tom slučaju, zaustavite se na izboru LCD televizora U tom slučaju, zaustavite se na izboru LCD televizoraHome | Articles

December 8, 2022 02:12:51 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting