Tipuri de aspiratoare pentru uz casnic

În epoca noastră nebună, un aspirator este un asistent necesar în casă. Fără ea, la curățare, este dificil pentru gospodine. Și dacă mai devreme alegerea aspiratoarelor era mică, acum există multe tipuri diferite de aspiratoare cu diverse funcții. Care sunt tipurile de aspiratoare?
Trebuie să aspirați o cameră mică, covor, mobilier sau îmbrăcăminte? Atunci aspiratoarele uscate sunt pentru tine. Acest tip de aspirator este ieftin și de dimensiuni reduse. De asemenea , „ uscate “ aspiratoare includ: (balon) , aspiratoare convenționale, care sunt utilizate pentru podele curate, mobilier, covoare. Astfel de aspiratoare sunt compacte, ușor de mutat, convenabile pentru curățarea dulapurilor și dulapurilor. De exemplu, dacă tocmai ați cumpărat o saltea nouă pentru canapea și vă murdăriți din greșeală, atunci un aspirator uscat vă va rezolva rapid problemele. Există, de asemenea, un tip de aspirator de dimensiuni complete, sunt mai mari decât cele manuale și sunt mai scumpe, dar au mai multe funcții, un indicator de proces și un colector de praf spațios.
Există tipuri verticale de aspiratoare. Curățarea este utilizată în încăperi mari, sunt excelente în combaterea murdăriei, alergenilor și sunt convenabile de curățat, dar sunt foarte masive și creează mult zgomot.
Aspiratoarele încorporate îndepărtează tot praful colectat cu mirosuri neplăcute și alergeni dăunători prin conductele de aer încorporate în pereți sau podea. Acest tip de aspirator este silențios, deoarece unitatea principală a unității este scoasă din cameră. Gradul de putere și curățare este mai bun decât cel al altor aspiratoare, destul de scump și nu este ușor de instalat. Instalate la renovarea sau construirea unei case, acestea consumă mai puțină energie.
Rotunjit, mic, fără furtunuri și perii, se mișcă prin cameră și colectează praful, chiar ocolind obiecte și oameni. Intrigat? Acest minunat tip de aspirator se numește robot aspirator. Are mai multe funcții de curățare: regulat, rapid și local. Aspirator - robotul este convenabil și frumos, va elibera complet gazda de curățare. Contra: scump și nu prea bun la manipularea covoarelor cu păr lung.
Aspiratoarele de spălat se usucă și se curăță umed, se pulverizează și absorb umezeala. Tipul de spălare a aspiratorului va spăla geamurile și podelele, va dezinfecta și parfuma camera, chiar și va curăța o chiuvetă înfundată, dar nu pot curăța covoarele și parchetul natural. Sunt mai grele decât de obicei și după recoltare necesită îngrijire (spălare, uscare).

Tipuri de aspiratoare pentru uz casnic
Tipuri de aspiratoare pentru uz casnic
Tipuri de aspiratoare pentru uz casnic
Tipuri de aspiratoare pentru uz casnic Tipuri de aspiratoare pentru uz casnic Tipuri de aspiratoare pentru uz casnicHome | Articles

November 29, 2022 13:37:56 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting