Testet universale të pastruesve të fshesës për qëllime të ndryshme

Sot fshesa me korrent është bërë pjesë integrale e pastrimit të ambienteve. Prandaj, janë kryer një numër i madh i testeve të ndryshme nga prodhuesit e njohur. Testet e fshesës me korrent kanë zbuluar avantazhet dhe disavantazhet, pikat e forta dhe të dobëta të secilit.
LG Kompressor është një nga modelet inovative. Përparësia e tij është kapaciteti i madh i balonë pluhuri. Kjo u arrit duke përdorur një sistem të shtypjes së pluhurit.
Bosch Ergomaxx Professional. Një fshesë elektrike me cilësi të mirë gjermane me një dizajn të këndshëm.
Karcher VC6300 është gjithashtu një pajisje mjaft me cilësi të lartë nga prodhuesit gjermanë me një ngjyrë të verdhë të ndritshme, e cila dallohet nga funksionimi i tij i qetë.
Samsung Stealth SC9560 është një fshesë me korrent elegant dhe e bukur që ka fituar një numër të madh të konsumatorëve me pamjen e saj. Qetësia e punës bëhet në një nivel të lartë dhe është më e qeta.
Dhe së fundmi, Dyson DC 08 Аnimalpro u bë modeli kryesor. Kjo kompani bëri një revolucion të madh në teknologjinë e pastrimit 15 vjet më parë. Kjo është një pajisje mjaft e shtrenjtë dhe çmimet mbeten të pandryshuara. Isshtë bërë në një nivel mjaft të lartë dhe me cilësi të lartë, por disavantazhi është niveli i zhurmës, të cilin projektuesit nuk mund ta zvogëlojnë.
Kur zgjidhni një fshesë me korrent, duhet t'i kushtoni vëmendje fuqisë dhe shumë blerës besojnë se sa më i fuqishëm aq më mirë. Watt tregohet në kutinë dhe lexohet në vat. Mund të themi se sa më e lartë të jetë fuqia, aq më shpejt dhe më lehtë do të jetë vakumi.
Bazuar në rezultatet e të gjitha studimeve, mund të nxirret një përfundim. se nuk ia vlen t'i kushtohet një rëndësi e madhe pushtetit. Cilësia e thithjes së pluhurit nuk do të ndryshojë. Secili model që është përdorur në prova ka fuqi të mirë dhe nuk ngre asnjë ankesë.
Ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje sistemit të filtrimit. Një numër mjaft i madh i pastruesve të vjetër të vakumit përdorën një qese për të grumbulluar mbeturina dhe pluhur, por grimcat e vogla futen përsëri në dhomë. Në modelet moderne, filtrat HEPA të gjeneratave H12 ose H13 filluan të përdoren; këto dizajne filtrash mund të zvogëlojnë hyrjen e pluhurit me 99, 95%. Ky është një tregues mjaft i mirë dhe mjaft i rëndësishëm.
Filtrimi kryhet në një nivel me cilësi të lartë dhe ju lejon të kurseni fuqinë e vetë pajisjes.
Testet e fshesës me korrent kanë treguar cilësitë e nevojshme të secilit. Pajisje mjaft të fuqishme dhe moderne me filtrim të mirë.

Testet universale të pastruesve të fshesës për qëllime të ndryshme
Testet universale të pastruesve të fshesës për qëllime të ndryshme
Testet universale të pastruesve të fshesës për qëllime të ndryshme
Testet universale të pastruesve të fshesës për qëllime të ndryshme Testet universale të pastruesve të fshesës për qëllime të ndryshme Testet universale të pastruesve të fshesës për qëllime të ndryshmeHome | Articles

December 3, 2022 18:09:28 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting