Teste universale de aspiratoare în diverse scopuri

Astăzi aspiratorul a devenit o parte integrantă a curățării spațiilor. Prin urmare, au fost efectuate un număr mare de teste diferite de la producătorii populari. Testele pentru aspiratoare au relevat avantajele și dezavantajele, punctele tari și punctele slabe ale fiecăruia.
LG Kompressor este unul dintre modelele inovatoare. Avantajul său este capacitatea mare a balonului de praf. Acest lucru a fost realizat folosind un sistem de presare a prafului.
Bosch Ergomaxx Professional. Un aspirator german de calitate, cu un design frumos.
Karcher VC6300 este, de asemenea, un dispozitiv de înaltă calitate de la producătorii germani, cu o culoare galben strălucitor, care se distinge prin funcționarea sa silențioasă.
Samsung Stealth SC9560 este un aspirator elegant și frumos care a câștigat un număr mare de consumatori prin aspectul său. Liniștea muncii se face la un nivel înalt și este cea mai liniștită.
Și, în cele din urmă, modelul principal Dyson DC 08 Аnimalpro a devenit. Această companie a făcut o mare revoluție în tehnologia de curățare acum 15 ani. Acesta este un dispozitiv destul de scump și prețurile rămân neschimbate. Este realizat la un nivel de calitate destul de ridicat, dar dezavantajul este nivelul de zgomot, pe care proiectanții nu îl pot reduce.
Atunci când alegeți un aspirator, ar trebui să acordați atenție puterii și mulți cumpărători cred că cu cât este mai puternic, cu atât mai bine. Puterea este indicată pe carcasă și este citită în wați. Putem spune că cu cât puterea este mai mare, cu atât va fi mai rapid și mai ușor să aspirați.
Pe baza rezultatelor tuturor studiilor, se poate trage o concluzie. că nu merită să acorde o mare importanță puterii. Calitatea absorbției prafului nu se va schimba. Fiecare model care a fost folosit la teste are o putere bună și nu ridică nicio plângere.
Ar trebui să acordați mai multă atenție sistemului de filtrare. Un număr destul de mare de aspiratoare vechi foloseau o pungă pentru a acumula resturi și praf, dar particulele mici ajung înapoi în cameră. La modelele moderne, au început să se utilizeze filtre HEPA din generațiile H12 sau H13; aceste modele de filtre pot reduce pătrunderea prafului cu 99, 95%. Acesta este un indicator destul de bun și destul de important.
Filtrarea se realizează la un nivel ridicat de calitate și vă permite să economisiți puterea dispozitivului în sine.
Testele pentru aspiratoare au arătat calitățile necesare fiecăruia. Dispozitive destul de puternice și moderne, cu o filtrare bună.

Teste universale de aspiratoare în diverse scopuri
Teste universale de aspiratoare în diverse scopuri
Teste universale de aspiratoare în diverse scopuri
Teste universale de aspiratoare în diverse scopuri Teste universale de aspiratoare în diverse scopuri Teste universale de aspiratoare în diverse scopuriHome | Articles

December 3, 2022 15:30:10 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting