Temperatura zamrzovalnika

Pogosto so v naših domovih neprijetni trenutki izpada električne energije. Zato je pri delovanju zamrzovalnika pomembna točka, kako dolgo lahko hrani hrano v želenem načinu brez uporabe električne energije. Nekateri modeli zamrzovalnikov so opremljeni z odlično toplotno izolacijo. Zato lahko hranijo hrano do enega dneva in pol brez napajanja. Zamrzovalnik podjetja VESTFROST lahko vzdržuje konstantno temperaturo do dvainštirideset ur. Ta možnost omogoča izvedbo zaradi hladnih akumulatorjev. Akumulator za mraz je plastični briket. Napolnjeni so s tekočino, ki ima visoko specifično toplotno kapaciteto. Medtem ko hladilnik v njih deluje, pride do kopičenja mraza. Takoj, ko se prekine napajanje, samodejno podaljšajo čas odtaljevanja. Zamrzovalniki imajo v kompletu dva taka briketa.
Zamrzovalnik LIEBHERR ima najvišjo zmogljivost (40 ur). Zamrzovalniki s tremi in štirimi zvezdicami morajo vzdrževati temperaturo -18 stopinj. Priljubljen je " talni mraz ". Ta možnost predpostavlja prisotnost lastne hladilne enote na vsaki škatli. Na vseh razpoložljivih ravneh lahko hrano zamrznemo in je ni treba nenehno premikati iz škatle v škatlo.
Nadzorna plošča je lahko različnih izvedb. Toda vsak od njih je opremljen s temperaturnim regulatorjem, zaslonom, preklopnimi načini in barvnim indikatorjem. Zelena barva označuje delovno stanje; hiter postopek zamrzovanja je označen z rumeno; če je rdeča barva vklopljena, to pomeni, da so vrata zamrzovalnika odprta ali pa je temperatura v njih dovolj visoka. Priporočljivo je letno preveriti odčitke kazalnikov z odčitki termometra.
Način " E " pomeni, da ima zamrzovalnik polovično obremenitev in uporablja ekonomičen način porabe energije. Kar zadeva porabo energije, nekateri modeli, ki so opremljeni s sistemom No frost, porabijo veliko več energije, kot je navedeno v potnem listu. Izjema so zamrzovalniki LIEBHERR, ki veljajo za najbolj varčne in najdražje.

Temperatura zamrzovalnika
Temperatura zamrzovalnika
Temperatura zamrzovalnika
Temperatura zamrzovalnika Temperatura zamrzovalnika Temperatura zamrzovalnikaHome | Articles

December 3, 2022 07:26:19 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting