Temperatura zamrzivača

Često postoje neugodni trenuci nestanka struje u našim domovima. Zbog toga je važna točka u radu zamrzivača koliko dugo može držati hranu u željenom načinu rada bez upotrebe električne energije. Neki modeli zamrzivača opremljeni su izvrsnom toplinskom izolacijom. Stoga hranu mogu čuvati do jedan i pol dana bez napajanja. Zamrzivač tvrtke VESTFROST u stanju je održavati konstantnu temperaturu do pedeset dva sata. Ova mogućnost omogućuje provođenje zbog akumulatora hladnoće. Akumulator hladnoće je plastični briket. Pune se tekućinom koja ima visoki specifični toplinski kapacitet. Dok hladnjak radi u njima, događa se nakupljanje hladnoće. Čim se isključi struja, oni automatski povećavaju vrijeme odmrzavanja. Zamrzivači u svom kompletu imaju dva takva briketa.
LIEBHERR zamrzivač pokazuje najviše performanse (40 sati). Zamrzivači s tri i četiri zvjezdice moraju održavati temperaturu od -18 stupnjeva. Popularno je " podno hladno ". Ova opcija pretpostavlja prisutnost vlastite rashladne jedinice na svakoj kutiji. Na svim dostupnim razinama, hrana se može zamrznuti i nema potrebe za stalnim premještanjem iz kutije u kutiju.
Upravljačka ploča može biti različitih izvedbi. Ali svaki od njih opremljen je regulatorom temperature, zaslonom, prebacivanjem načina rada, kao i indikatorom u boji. Zelena boja označava radno stanje; brzi postupak smrzavanja označen je žutom bojom; ako je uključena crvena boja, to znači da su vrata zamrzivača otvorena ili je temperatura u njima dovoljno visoka. Preporučuje se godišnje provjeriti očitanja indikatora s očitanjima termometra.
Način " E " označava da zamrzivač ima pola posla i koristi ekonomičan način potrošnje energije. Što se tiče potrošnje energije, neki modeli koji su opremljeni sustavom No frost troše mnogo više energije nego što je naznačeno u putovnici. Iznimka su zamrzivači LIEBHERR, koji se smatraju najekonomičnijim i najskupljim.

Temperatura zamrzivača
Temperatura zamrzivača
Temperatura zamrzivača
Temperatura zamrzivača Temperatura zamrzivača Temperatura zamrzivačaHome | Articles

November 26, 2022 20:46:10 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting