Temperatura e ngrirësit

Shumë shpesh, ka momente të pakëndshme të ndërprerjeve të energjisë në shtëpitë tona. Kjo është arsyeja pse një pikë e rëndësishme në funksionimin e një frigorifer është se sa kohë mund ta mbajë ushqimin në mënyrën e dëshiruar pa përdorur energji elektrike. Disa modele të ngrirjeve janë të pajisura me izolim të shkëlqyeshëm termik. Prandaj, ata mund të ruajnë ushqimin deri në një ditë e gjysmë pa furnizim me energji elektrike. Frigorifer nga kompania VESTFROST është në gjendje të mbajë një temperaturë konstante deri në pesëdhjetë e dy orë. Kjo mundësi lejon të kryhet për shkak të akumulatorëve të ftohtë. Akumulatori i ftohtë është një briketë plastike. Ata janë të mbushur me një lëng që ka një kapacitet të lartë specifik të nxehtësisë. Ndërsa frigoriferi po punon në to, ndodh akumulimi i të ftohtit. Sapo të ndërpritet energjia, ato automatikisht rrisin kohën e shkrirjes. Ngrirësit kanë dy briketa të tilla në setin e tyre.
Ngrirja LIEBHERR demonstron performancën më të lartë (40 orë). Ngrirësit me tre dhe katër yje duhet të mbajnë një temperaturë prej -18 gradë. " Kati i ftohtë " është i popullarizuar . Ky opsion supozon praninë e njësisë së vet të ftohjes në secilën kuti. Në të gjitha nivelet e disponueshme, ushqimi mund të jetë i ngrirë, dhe nuk ka nevojë për t'i lëvizur vazhdimisht nga kuti në kuti.
Paneli i kontrollit mund të jetë me dizajne të ndryshme. Por secili prej tyre është i pajisur me një kontrollues të temperaturës, ekran, mënyrat e kalimit, si dhe një tregues të ngjyrave. Ngjyra jeshile tregon gjendjen e punës; procesi i ngrirjes së shpejtë tregohet me të verdhë; nëse ngjyra e kuqe është e ndezur, kjo do të thotë që dera e ngrirësit është e hapur, ose temperatura në të është mjaft e lartë. Rekomandohet çdo vit të kontrolloni leximet e treguesve me leximet e termometrit.
Modaliteti " E " tregon që ngrirësi ka gjysmë ngarkese dhe përdor një mënyrë ekonomike të konsumit të energjisë. Sa i përket konsumit të energjisë, disa modele që janë të pajisura me sistemin No acar konsumojnë shumë më shumë energji sesa tregohet në pasaportë. Përjashtim bëjnë ngrirjet LIEBHERR, të cilat konsiderohen më ekonomike dhe më të shtrenjta.

Temperatura e ngrirësit
Temperatura e ngrirësit
Temperatura e ngrirësit
Temperatura e ngrirësit Temperatura e ngrirësit Temperatura e ngrirësitHome | Articles

December 2, 2022 01:12:42 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting