Temperatura congelatorului

Destul de des, există momente neplăcute de întrerupere a curentului în casele noastre. De aceea, un punct important în funcționarea unui congelator este cât timp poate păstra alimentele în modul dorit fără a utiliza electricitate. Unele modele de congelatoare sunt echipate cu o izolație termică excelentă. Prin urmare, pot stoca alimente până la o zi și jumătate fără alimentare. Congelatorul de la compania VESTFROST este capabil să mențină o temperatură constantă până la cincizeci și două de ore. Această posibilitate permite realizarea din cauza acumulatorilor de frig. Acumulatorul de frig este o brichetă de plastic. Sunt umplute cu un lichid care are o capacitate termică specifică ridicată. În timp ce frigiderul funcționează în ele, are loc acumularea de frig. De îndată ce curentul este întrerupt, acestea cresc automat timpul de decongelare. Congelatoarele au două astfel de brichete în set.
Congelatorul LIEBHERR demonstrează cele mai bune performanțe (40 de ore). Congelatoarele cu trei și patru stele trebuie să mențină o temperatură de -18 grade. „ Pardoseala rece ” este populară . Această opțiune presupune prezența propriei unități frigorifice pe fiecare cutie. La toate nivelurile disponibile, alimentele pot fi congelate și nu este nevoie să le mutați constant din cutie în cutie.
Panoul de control poate avea diferite modele. Dar fiecare dintre ele este echipat cu un controler de temperatură, afișaj, moduri de comutare, precum și un indicator de culoare. Culoarea verde indică starea de lucru; procesul de înghețare rapidă este indicat de galben; dacă culoarea roșie este aprinsă, înseamnă că ușa congelatorului este deschisă sau că temperatura din acesta este suficient de ridicată. Se recomandă anual să verificați citirile indicatorilor cu citirile termometrului.
Modul „ E ” indică faptul că congelatorul are jumătate de sarcină și folosește un mod economic de consum de energie. În ceea ce privește consumul de energie, unele modele care sunt echipate cu sistemul Fără îngheț consumă mult mai multă energie decât este indicat în pașaport. Excepție fac congelatoarele LIEBHERR, care sunt considerate cele mai economice și mai scumpe.

Temperatura congelatorului
Temperatura congelatorului
Temperatura congelatorului
Temperatura congelatorului Temperatura congelatorului Temperatura congelatoruluiHome | Articles

December 3, 2022 07:37:13 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting