Temperatura în frigider

Cât timp mâncarea își poate păstra prospețimea depinde de temperatura la frigider. În timpul achiziționării unui frigider, fiecare client își asumă ce fel de produse și pentru cât timp va depozita acolo. Dacă, după achiziționarea frigiderului, nu justifică obligațiile impuse acestuia, atunci trebuie să vă asigurați că temperatura reală corespunde cu cea indicată în pașaportul atașat acestuia. Dacă pașaportul pentru frigider nu indică faptul că producătorul furnizează temperatura specificată, va fi imposibil să se demonstreze că frigiderul achiziționat nu îndeplinește cerințele. Dacă frigiderul este în stare bună de funcționare, atunci trebuie să știți exact ce temperaturi corespund fiecăruia dintre modurile propuse. Majoritatea frigiderelor nu sunt echipate cu termometre interne. Regulatoarele de temperatură au diferite diviziuni. Acesta poate fi atât modul minim, cât și cel maxim. Fiecare frigider are propria poziție optimă pentru depozitarea normală a alimentelor. Trebuie să alegeți singur această poziție. În timpul funcționării, fiecare producător recomandă utilizarea modului de funcționare mediu. Și, pe baza funcționării ulterioare a frigiderului, acesta poate fi ajustat la nivelul dorit.
Folosind termocupluri, puteți măsura temperatura în frigider. Pentru aceasta, se iau trei puncte. În timpul testelor efectuate, frigiderul trebuie să fie închis ermetic. Toate temperaturile indicate de producător pentru fiecare zonă de operare individuală trebuie să corespundă datelor indicate în pașaport. Utilizând etichetarea, puteți afla despre temperaturile la care sunt depozitate alimentele congelate.
Dacă acasă nu există un termometru special la îndemână, atunci puteți utiliza un termometru standard, care este plasat în apă. Puteți utiliza un termometru exterior pentru a măsura temperatura în congelator. În timpul măsurătorilor, termometrul trebuie plasat în centrul geometric al camerei. La sfârșitul ciclului de răcire, pot fi efectuate măsurători. Pentru măsurători precise, trebuie să utilizați mai multe cicluri. Dacă aveți nevoie de măsurători mai precise, atunci trebuie să utilizați termometre electronice la distanță.

Temperatura în frigider
Temperatura în frigider
Temperatura în frigider
Temperatura în frigider Temperatura în frigider Temperatura în frigiderHome | Articles

November 28, 2022 17:05:31 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting