Televizoare cu LED-uri ascuțite în diferite dimensiuni

Producătorul de televizoare cu leduri Sharp și-a extins gama HDTV prin lansarea unui nou model AQUOS 80LE632U-LC. Noutatea este înzestrată cu o diagonală de 80 de inci și, potrivit producătorului de frunte din Japonia, Sharp Led TV este cel mai mare televizor LCD cu iluminare de fundal LED încorporată de pe piață astăzi.
Dar AQUOS LC-80LE632U Sharp de 80 de inci nu aparține modelului liniei din clasa Elite, funcționalitatea sa este la înălțime, include o lumină de fundal LED unică, acceptă rezoluție înaltă Full HD 1920 x 1080 pixeli. De asemenea, merită menționat un port USB încorporat dual și o rată de reîmprospătare de 120 Hz, care vă permite să demonstrați o schimbare clară și de înaltă calitate a imaginii chiar și în scenele dinamice active.
Televizoarele LED de nouă generație ale Sharp au o conexiune Wi-Fi încorporată plus acces instant la portaluri online populare precum Netflix sau VUDU, iar televizorul cu LED-uri Sharp AQUOS LC-80LE632U va începe să fie livrat la începutul lunii octombrie a acestui an de 5 500 USD. Oricine poate plasa o comandă pentru HDTV chiar acum pentru mai puțin de 5 mii USD.
LG se pregătește să-și extindă investițiile OLED prin creșterea subvențiilor sectorului la 2,9 miliarde de dolari în a doua jumătate a anului 2014. Divizia companiei, care este responsabilă pentru dezvoltarea și fabricarea afișajelor, va fi modernizată, ceea ce va ajuta la implementarea planifică și lansează până la mijlocul anului 2012 televizoarele OLED de 55 inci, primul de pe piață pentru astfel de televizoare.
Investiția va permite producerea așa-numitelor substraturi de sticlă de 8,5 generații de 220 x 250 cm, a declarat președintele LG Display Young-soo Kwon către Nikkei. Panoul modern cu diode emițătoare de lumină organică (OLED) are multe avantaje față de LCD-urile, cu o reproducere mai precisă și mai clară a culorilor, consum redus de energie și un design mult mai subțire. Principala problemă este costul relativ ridicat al panourilor OLED.

Televizoare cu LED-uri ascuțite în diferite dimensiuni
Televizoare cu LED-uri ascuțite în diferite dimensiuni
Televizoare cu LED-uri ascuțite în diferite dimensiuni
Televizoare cu LED-uri ascuțite în diferite dimensiuni Televizoare cu LED-uri ascuțite în diferite dimensiuni Televizoare cu LED-uri ascuțite în diferite dimensiuniHome | Articles

November 27, 2022 04:48:28 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting