Televizoare LCD Sharp comparativ cu alte modele ale producătorilor

După intrarea triumfătoare a tehnologiilor stereoscopice pe piețele home cinema, a venit un moment de oarecare liniște și o probabilă reevaluare a locului său. Dar să fim sinceri și să observăm că apariția 3D a dus la un salt serios de calitate pe piețele televiziunii. Dezvoltatorii au început să acorde mai multă atenție imaginii de înaltă calitate, în special scenelor de mișcare saturate, deoarece, de fapt, observă cel mai mare număr de artefacte atunci când vizionează filme 3D.
De asemenea, matricea LCD în sine nu a rămas deoparte. În această recenzie vă vom prezenta noul televizor LCD 3D Sharp LC-40LE830RU.
La dezvoltarea acestui model de televizor LCD, designerii au decis să păstreze aspectul tradițional al carcasei. Silueta clasică a noutății este executată într-o schemă strictă de culori a lacului negru. Un cadru mic în jurul matricei LCD, cu dimensiunea de doar 1 inch, extinde vizual limitele de afișare, permițând eroilor filmului, ca să spunem așa, să intre în hol. Pe lângă o calitate bună a imaginii, televizorul LCD 3D Sharp are și capacități multimedia extrem de dezvoltate.
Expertiză
Meniul de setări al televizorului LCD Sharp este realizat într-un stil corporativ bine cunoscut. Navigarea este convenabilă și simplă, localizare GUI fără erori.
Calitatea bună a setărilor din fabrică ale dispozitivului îi permite să afișeze imagini în mod liber, fără ajustări suplimentare.
Vizibilitate cu luminozitate excelentă și precizie de culoare. Chiar și cu ochelarii cu obturator, luminozitatea imaginii este destul de optimă, textura este clar elaborată, datorită căreia imaginea devine foarte voluminoasă și realistă.
Chiar și cu o rezoluție tipică TV LCD, filmările arată foarte impresionant. Negrele pure și profunde de pe ecran sunt în perfectă armonie cu detaliile deosebite și fundalurile texturate. Afișarea scenelor dinamice în calitate fără pretenții, chiar și într-o panoramă cu ritm rapid, nu este nimic de care să ne agățăm.
Dacă mergeți în format HD, imaginea va fi adăugată cu detalii, iar fundalul va fi clar, ceea ce va adăuga volum suplimentar secvenței video. Procesorul va face o treabă excelentă de a converti videoclipurile în format stereoscopic, iar filmul va deveni și mai spectaculos.
Calea sunetului în modul 3D funcționează perfect, ajustând setările, obțineți un sunet foarte bun, cu o mare autenticitate a evenimentelor care au loc pe ecran. Afișajele subwooferului încorporat sună foarte bine.
Televizorul LCD Sharp face față lucrului cu un plus. Vizibilitatea pe ecran pare aproape perfectă.

Televizoare LCD Sharp comparativ cu alte modele ale producătorilor
Televizoare LCD Sharp comparativ cu alte modele ale producătorilor
Televizoare LCD Sharp comparativ cu alte modele ale producătorilor
Televizoare LCD Sharp comparativ cu alte modele ale producătorilor Televizoare LCD Sharp comparativ cu alte modele ale producătorilor Televizoare LCD Sharp comparativ cu alte modele ale producătorilorHome | Articles

December 3, 2022 05:13:49 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting