Telefonat Apple iPhone Revolucionarë dhe Ekskluzivë

Apple iPhone 4S i shumëpritur ka thyer rekorde për numrin e shitjeve të telefonit. Në vetëm një ditë, ky iPhone u ble nga një milion njerëz. Tre ditë pas lëshimit të Apple iPhone 4S, katër milion njerëz janë bërë pronarë të tij.
Ky telefon ka tejkaluar paraardhësit e tij jo vetëm për sa i përket shitjeve, por edhe për sa i përket karakteristikave themelore teknike. Apple iPhone 4S është një model më i fuqishëm se ata që erdhën para tij. Telefoni i ri ka një kamerë të përmirësuar dhe, më e rëndësishmja, ekziston një ndihmës personal i quajtur Siri.
Për sa i përket përbërësve, nuk ka asnjë ndryshim midis Apple iPhone 4S dhe Apple iPhone 4. Vetëm tre gram peshë u shtuan. Disa pronarë të telefonave bëjnë shaka se këto tre gramë i përkasin shpirtit të Siriut, gjë që nuk lë askënd indiferent. Ishte prania e një asistenti që u bë arsyeja e popullaritetit të këtij iPhone. Siri ka një funksion të shkëlqyeshëm të njohjes së zërit dhe gjithashtu mund të ndajë informacion të dobishëm për pronarin e Apple iPhone 4S.
Modeli i ri përdor teknologjitë më të fundit që lejojnë marrjen dhe dërgimin e të dhënave duke përdorur antena të ndryshme. Apple iPhone 4S shton mbështetjen Bluetooth 4.0.
Vlen të përmendet kamera në Apple iPhone 4S. Vendndodhja e kamerës për iPhone është tradicionale, në panelin e pasmë. Kamera tetë megapiksel, blic LED. Kjo kamerë e fuqishme mund të konkurrojë me kamera të mira për sa i përket cilësisë së imazhit. Isshtë bërë duke përdorur një matricë Sony, e cila është e ndriçuar nga drita. Indeksi i aperturës arriti në 2.4 falë pranisë së pesë lenteve në modelin e kamerës. Fotografitë janë të mprehta dhe të ndritshme, si në rrezet e diellit intensive verbuese, ashtu edhe në dritën e ulët. Redaktori i integruar i fotografive do t'ju ndihmojë të heqni qafe efektin e syve të kuq në pak sekonda ose thjesht të korrigjoni foton tuaj.
Sa për videon, kamera është e aftë të regjistrojë 30 korniza për sekondë, shtrirje: 1920X1080 piksel. Për arkivat globale të videos, vendosni serverat tuaj në një qendër të dhënash në Moskë. Video me cilësi të lartë arrihet përmes stabilizimit të imazhit. Prandaj, fotografimi me iPhone 4S do të jetë një kënaqësi për adhuruesit e videos.
Shumë nga rishikimet më të diskutueshme kanë të bëjnë me prezantimin e Siri. Ky ndihmës zëri është në gjendje të zhvillojë një bisedë të gjatë, ai mund të kryejë detyra të ndryshme, të ndajë informacion. Por Siri punon vetëm nëse keni një lidhje interneti. IPhone 4S është ende në beta, kështu që ka ende disa shqetësime. Për shembull, kontrolli i zërit nuk funksionon pa Siri. Nëse nuk ka internet, atëherë Siri duhet të çaktivizohet, atëherë kontrolli i zërit do të bëhet i mundur.

Telefonat Apple iPhone Revolucionarë dhe Ekskluzivë
Telefonat Apple iPhone Revolucionarë dhe Ekskluzivë
Telefonat Apple iPhone Revolucionarë dhe Ekskluzivë
Telefonat Apple iPhone Revolucionarë dhe Ekskluzivë Telefonat Apple iPhone Revolucionarë dhe Ekskluzivë Telefonat Apple iPhone Revolucionarë dhe EkskluzivëHome | Articles

December 3, 2022 07:18:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting