Telefoane iPhone revoluționare și exclusive

Mult așteptatul Apple iPhone 4S a doborât recorduri pentru numărul de vânzări de telefoane. În doar o zi, acest iPhone a fost cumpărat de un milion de oameni. La trei zile după lansarea Apple iPhone 4S, patru milioane de oameni au devenit proprietarii săi.
Acest telefon și-a depășit predecesorii nu numai în ceea ce privește vânzările, ci și în ceea ce privește caracteristicile tehnice de bază. Apple iPhone 4S este un model mai puternic decât cele care au venit înainte. Noul telefon are o cameră îmbunătățită și, cel mai important, există un asistent personal numit Siri.
În ceea ce privește componentele, nu există nicio diferență între Apple iPhone 4S și Apple iPhone 4. S-au adăugat doar trei grame de greutate. Unii proprietari de telefoane glumesc că aceste trei grame aparțin sufletului lui Siri, ceea ce nu lasă pe nimeni indiferent. Prezența unui asistent a devenit motivul popularității acestui iPhone. Siri are o funcție excelentă de recunoaștere a vocii și, de asemenea, poate partaja informații utile proprietarului Apple iPhone 4S.
Noul model folosește cele mai noi tehnologii care permit primirea și trimiterea datelor folosind diferite antene. Apple iPhone 4S adaugă suport Bluetooth 4.0.
De remarcat este camera de pe Apple iPhone 4S. Locația camerei pentru iPhone este tradițională, pe panoul din spate. Camera de opt megapixeli, bliț LED. Această cameră puternică poate concura cu camere bune în ceea ce privește calitatea imaginii. Este realizat folosind o matrice Sony, care este iluminată din spate. Indicele diafragmei a atins 2,4 datorită prezenței a cinci obiective în designul camerei. Fotografiile sunt clare și strălucitoare, atât în ​​lumina soarelui intens orbitoare, cât și în condiții de lumină slabă. Editorul foto încorporat vă va ajuta să scăpați de efectul de ochi roșii în câteva secunde sau pur și simplu să vă corectați fotografia.
În ceea ce privește videoclipul, camera este capabilă să înregistreze 30 de cadre pe secundă, extensie: 1920X1080 pixeli. Pentru arhive video globale, plasați serverele într-un centru de date din Moscova. Video de înaltă calitate este obținut prin stabilizarea imaginii. Prin urmare, fotografierea cu iPhone 4S va fi o plăcere pentru iubitorii de videoclipuri.
Multe dintre cele mai controversate recenzii privesc introducerea lui Siri. Acest asistent vocal este capabil să conducă o conversație lungă, poate efectua diferite sarcini, poate partaja informații. Dar Siri funcționează numai dacă aveți o conexiune la internet. IPhone 4S este încă în versiune beta, deci există încă unele inconveniente. De exemplu, controlul vocal nu funcționează fără Siri. Dacă nu există Internet, atunci Siri trebuie oprit, apoi controlul vocal va deveni posibil.

Telefoane iPhone revoluționare și exclusive
Telefoane iPhone revoluționare și exclusive
Telefoane iPhone revoluționare și exclusive
Telefoane iPhone revoluționare și exclusive Telefoane iPhone revoluționare și exclusive Telefoane iPhone revoluționare și exclusiveHome | Articles

December 5, 2022 04:03:26 +0200 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting