Tablete chinezești

Au trecut 2 ani de când primele astfel de dispozitive ale ansamblului chinez au ajuns pe piața noastră. Progresul evident este evident: acestea nu mai sunt acele bucăți de fier care inhibă, ci dispozitive de înaltă calitate, cu garanție și performanță bună. Mai mult, au devenit pur și simplu de neînlocuit în viața unei persoane moderne. La sfârșitul anului 2011, companiile chineze au încetat să copieze mărci cunoscute și au început să își aducă propriile dezvoltări în proiectarea și software-ul gadgeturilor. În 2012, acestea sunt deja tablete de înaltă calitate, care pot concura cu modele mai scumpe și mai cunoscute.
Cum să alegi o tabletă chineză?
Există foarte mulți producători pe piață. Dacă mărcile cunoscute și de înaltă calitate sunt pe buzele tuturor, atunci nimeni nu știe cu adevărat numele companiilor chineze. În acest caz, merită să căutați informații despre vastitatea rețelei. În China, mărcile sunt cunoscute consumatorilor. Bineînțeles, nu este nevoie să riscați să cumpărați un ipad chinez fără un nume, de la NoName.
Înainte de a cumpăra, ar trebui să decideți asupra unui set de funcții care vor fi necesare. Este clar că doriți totul dintr-o dată, dar atunci ar trebui să pregătiți o cantitate mare. Și pentru acești bani, puteți cumpăra deja un gadget de alt nivel. Prin urmare, pentru 80 USD, va trebui să vă descurcați cu un dispozitiv cu ecran rezistiv și fără multitouch.
Paradoxal, după ce consumatorul a apreciat în mod corespunzător noul superpad, „ omologii ” săi încep imediat să apară pe piață . Producătorii chinezi falsifică proprii concurenți. Este foarte ușor să cumperi din greșeală un produs de calitate scăzută. De aceea, sfaturi: cel mai bine este să cumpărați tablete chinezești de la furnizori de încredere.
În ultimele zile, a devenit la modă să alegi culoarea gadgetului care să se potrivească culorii cu un anumit atribut de îmbrăcăminte. De exemplu, puteți alege sandale și pantofi de vară confortabili în magazinul online și apoi puteți merge să cumpărați o tabletă nouă în pantofi noi.
Preț și caracteristici
Dispozitivele bune costă aproximativ 140 USD, cele foarte bune aproximativ 250 USD. De obicei, acest preț include transportul. Gadgeturile sunt echipate cu procesoare destul de puternice, placa video face posibilă distracția atât cu jocuri simple, cât și cu strategii complexe. Soft vă permite să vă conectați fără probleme la rețelele locale și la Internet. Există, de asemenea, o funcție Wi-Fi, camere de 2 MP, o mufă pentru căști. În ceea ce privește memoria RAM, iPad-ul chinezesc, desigur, este semnificativ inferior dispozitivelor similare de la mărci cunoscute. Cu toate acestea, este destul de posibil să găsiți performanțe software bune pentru unele modele.

Tabletele moderne chinezești au devenit mult mai competitive decât acum câțiva ani. Prin urmare, fanii unor binecunoscute modele scumpe de marcă, care nu au încredere în dispozitivele fabricate în China, se pot răzgândi în curând.

Tablete chinezești
Tablete chinezești
Tablete chinezești
Tablete chinezești Tablete chinezești Tablete chinezeștiHome | Articles

December 3, 2022 13:31:31 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting