TV LCD të mprehtë krahasuar me modelet e prodhuesve të tjerë

Pas hyrjes triumfale të teknologjive stereoskopike në tregjet e kinemasë shtëpiake, ka ardhur një kohë e një heshtjeje dhe e një rivlerësimi të mundshëm të vendit të tij. Por le të jemi të sinqertë dhe të vërejmë se ardhja e 3D ka çuar në një hap serioz të cilësisë në tregjet televizive. Zhvilluesit filluan t'i kushtojnë më shumë vëmendje imazhit me cilësi të lartë, veçanërisht skenave të lëvizjes së ngopur, sepse në fakt ata vërejnë numrin më të madh të objekteve kur shikojnë filma 3D.
Gjithashtu, vetë matrica LCD nuk qëndroi mënjanë. Në këtë përmbledhje do t'ju prezantojmë me televizorin e ri Sharp LC-40LE830RU 3D LCD.
Kur zhvilluan këtë model të TV LCD, dizajnerët vendosën të mbanin pamjen tradicionale të kasës. Silueta klasike e risisë ekzekutohet në një skemë të rreptë ngjyrash të llakut të zi. Një kornizë e vogël rreth matricës LCD, me madhësi vetëm 1 inç, zgjeron vizualisht kufijtë e ekranit, duke lejuar që heronjtë e filmit, si të thuash, të futen në sallë. Përveç cilësisë së mirë të figurës, TV LCD 3D i Sharp gjithashtu ka aftësi multimediale shumë të zhvilluara.
Ekspertizë
Menyja e cilësimeve të TV LCD Sharp është bërë në një stil të njohur të korporatave. Navigimi është i përshtatshëm dhe i thjeshtë, lokalizimi i GUI pa gabime.
Cilësia e mirë e cilësimeve të fabrikës së pajisjes lejon që ajo të shfaq fotografi lirshëm, pa rregullime shtesë.
Dukshmëri me shkëlqim të shkëlqyeshëm dhe saktësi ngjyrash. Edhe me syzet e grilave, shkëlqimi i imazhit është mjaft optimal, struktura është përpunuar qartë, falë të cilave fotografia bëhet shumë voluminoze dhe realiste.
Edhe me një rezolucion tipik të TV LCD, pamjet duken shumë mbresëlënëse. Zezakët e pastër dhe të thellë në ekran janë në harmoni të përsosur me detajet e shkëlqyera dhe sfondet me teksturë. Shfaqja e skenave dinamike në cilësi pa asnjë pretendim, madje edhe në një panoramë të shpejtë nuk ka asgjë për t'u kapur.
Nëse shkoni në formatin HD, fotografia do të shtohet me detaje dhe sfondi do të jetë i qartë, i cili do të shtojë vëllim shtesë në sekuencën e videos. Procesori do të bëjë një punë të shkëlqyeshme në konvertimin e videove në format stereoskopik dhe filmi do të bëhet edhe më spektakolar.
Rruga e zërit në modalitetin 3D funksionon në mënyrë të përsosur, duke rregulluar cilësimet, ju merrni tingull shumë të mirë me vërtetësi të madhe të ngjarjeve që ndodhin në ekran. Shfaqja e nën-vuferit të tingujve tingëllon shumë mirë.
TV LCD i mprehtë e përballon punën me një plus. Dukshmëria në ekran duket pothuajse perfekte.

TV LCD të mprehtë krahasuar me modelet e prodhuesve të tjerë
TV LCD të mprehtë krahasuar me modelet e prodhuesve të tjerë
TV LCD të mprehtë krahasuar me modelet e prodhuesve të tjerë
TV LCD të mprehtë krahasuar me modelet e prodhuesve të tjerë TV LCD të mprehtë krahasuar me modelet e prodhuesve të tjerë TV LCD të mprehtë krahasuar me modelet e prodhuesve të tjerëHome | Articles

December 3, 2022 15:19:48 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting