Sušilo za kosu Daewoo DWD-UD121X

Mnogi kupci kućanskih aparata imaju male stanove i vrlo često se pojavi problem mjesta za sušenje oprane odjeće. Ovaj je problem posebno akutan kada se bebe pojave u obitelji. Koliko potkošulja i pelena treba prati i sušiti svaki dan, zna svaka majka. Stoga bi, kako bi ubrzali postupak sušenja, mlade obitelji rado nabavile perilicu rublja i sušilicu rublja.
Ali opet, sve počiva na problemu - gdje ga smjestiti? Halogeni lusteri za dom ne stvaraju takve probleme. Nedostatak prostora u sobi utječe samo na velike kućanske aparate.
Daewoo DWD-UD121X serija kombinira 2 u 1 - ovo je perilica i sušilica rublja. Veličine je, naravno, većih dimenzija nego inače (63x79x97), ali u pogledu " inteligencije " premašuje sva očekivanja.
Programi pranja su raznoliki: redovito pranje, pranje na pari, pranje dezinfekcijom, pranje bijelog rublja, jako zaprljanog rublja, sportske obuće. Regulator temperature, jačine pare, način ispiranja (od 1 do 5), dodavanje vode.
Za razliku od slične opreme, stroj za predenje može proizvesti 1200 okretaja u minuti. Postoji nekoliko načina sušenja: nježno sušenje, lagano glačanje, jako sušenje ili vremensko sušenje (od 1 do 3 sata)
Performanse stroja su vrlo visoke. Može osušiti 7 kg rublja i oprati 12 kg. Isplativost na nadmorskoj visini. Stroj sam bira koliko vode treba uliti da se opere količina rublja koja je u njega stavljena. Djeluje vrlo tiho, a kad su vrata kupaonice zatvorena, potpuno su nečujna.
Ako obitelj ima djecu, tada je korisna funkcija - roditeljska brava. Dijete iz svoje znatiželje više neće moći mijenjati program koji je majka odabrala i postavila.
I posljednja stvar. Na primjer, velike dimenzije stroja mogu se koristiti kao stol za presvlačenje ili stalak za dodatke i kupaonske dodatke.

Sušilo za kosu Daewoo DWD-UD121X
Sušilo za kosu Daewoo DWD-UD121X
Sušilo za kosu Daewoo DWD-UD121X
Sušilo za kosu Daewoo DWD-UD121X Sušilo za kosu Daewoo DWD-UD121X Sušilo za kosu Daewoo DWD-UD121XHome | Articles

December 3, 2022 15:39:10 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting