Sušilnik serije Daewoo DWD-UD121X

Mnogi kupci gospodinjskih aparatov imajo majhna stanovanja in zelo pogosto se pojavi težava s prostorom za sušenje opranih oblačil. Ta težava je še posebej pereča, ko se v družini pojavijo dojenčki. Koliko spodnjih majic in plenic je treba prati in sušiti vsak dan, ve vsaka mama. Zato bi mlade družine z namenom pospešitve sušenja kupile pralni in sušilni stroj.
Toda spet vse sloni na problemu - kam ga postaviti? Halogeni lestenci za dom ne povzročajo takšnih težav. Pomanjkanje prostora v sobi vpliva samo na velike gospodinjske aparate.
Serija Daewoo DWD-UD121X združuje 2 v 1 - to je pralni in sušilni stroj. Po velikosti je seveda večji kot običajno (63x79x97), a po " inteligenci " presega vsa pričakovanja.
Programi pranja so raznoliki: redno pranje, pranje s paro, pranje z dezinfekcijo, pranje belega perila, močno umazanega perila, športne obutve. Regulator temperature, moči pare, način izpiranja (od 1 do 5), dodajanje vode.
Za razliko od podobne opreme lahko predilni stroj proizvaja 1200 vrtljajev na minuto. Obstaja več načinov sušenja: občutljivo sušenje, lahkotno likanje, močno sušenje ali časovno sušenje (od 1 do 3 ure)
Zmogljivost stroja je zelo visoka. Lahko posuši 7 kg perila in opere 12 kg. Donosnost na nadmorski višini. Stroj sam izbere, koliko vode je treba naliti, da se opere količina perila, ki je bila vanj naložena. Deluje zelo tiho in ko so vrata kopalnice zaprta, so popolnoma neslišna.
Če ima družina otroke, je funkcija koristna - starševska ključavnica. Otrok iz svoje radovednosti ne bo mogel več spreminjati programa, ki ga je izbrala in nastavila mama.
In zadnja stvar. Na primer, velike dimenzije stroja lahko uporabite kot previjalno mizo ali stojalo za dodatke in kopalniške dodatke.

Sušilnik serije Daewoo DWD-UD121X
Sušilnik serije Daewoo DWD-UD121X
Sušilnik serije Daewoo DWD-UD121X
Sušilnik serije Daewoo DWD-UD121X Sušilnik serije Daewoo DWD-UD121X Sušilnik serije Daewoo DWD-UD121XHome | Articles

December 3, 2022 05:19:59 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting