Strojevi za pranje rublja u domaćinstvu domaćice

Iz niza razloga perilice tipa aktivatora sve više osvajaju ruskog potrošača. Pogledajmo prednosti i nedostatke perilica rublja aktivatora, kao i pokušajmo otkriti razloge oživljavanja popularnosti ove vrste " perilica rublja ".
Malo o karakterističnim značajkama perilica rublja.
Stroj tipa aktivatora je spremnik, željezni ili plastični spremnik u zidu ili na dnu kojeg je ugrađen aktivator (disk s uzdužno razmaknutim lopaticama), koji je glavni radni element. Utovar posteljine u strojevima za aktiviranje vrši se kroz gornji poklopac koji se otvara (vertikalno opterećenje posteljine). Nadalje, aktivator okrećući pokreće otopinu vode i praška za pranje, koji otapaju i ispiru čestice onečišćujuće tkaninu.
Sada ćemo razmotriti prednosti i nedostatke koristeći primjere usporedbe s bubnjastim perilicama rublja.
Jedna od glavnih prednosti strojeva za pranje aktivatora je energetska učinkovitost. Potrošnja energije je mala zbog činjenice da je potrošnja električne energije potrebna samo za okretanje aktivatora (u naprednijim modelima za privremeni rad grijaćeg elementa), kada se u bubanj strojevima postupak pranja izvodi obrnutim okretanjem cijelog bubnja , popraćen radom grijaćih elemenata.
Učinkovitost vode bez sumnje je na visini za strojeve tipa aktivatora. Svi se sjećaju koliko puta bubanj " mašina " mijenja vodu tijekom postupka pranja ? U aktivacijskom stroju sve je drugačije, čak je i mogućnost pranja " prvo bijelo, pa obojeno " i sve je u jednoj vodi.
Nepretencioznost, štednja praška za pranje. Bubanj strojevi zahtijevaju posebne praške i tekućine da bi se dobro pokazali. Strojevi za aktiviranje rade s bilo kojim deterdžentom, uključujući prašak za pranje ruku.
Drugi važan argument je mogućnost korištenja ove vrste automobila bilo gdje, u zemlji, u garaži, na području gdje nema tekuće vode. Sve što je potrebno je utičnica s naponom od 220 volti, što je nemoguće reći o najbližem konkurentu, koji zahtijeva opskrbu vodom i priključak na kanalizacijski sustav.
Svemu dodajte trajnost (zbog jednostavnosti značajki dizajna), mogućnost upravljanja postupkom pranja (možete ga isključiti u bilo kojem trenutku) i, naravno, nižu cijenu.
Usput, prema statistikama, stanovnici Amerike i azijskih zemalja radije koriste perilice s aktivatorom u svakodnevnom životu. Zašto misliš? ...
Zahvaljujući razvoju moderne tehnologije, kupnje se mogu obavljati bez napuštanja kuće. Bilo koji proizvod koji vas zanima lako možete pronaći u mrežnoj trgovini kućanskih aparata. Trebate se samo povezati na mrežu, pregledati katalog, poslati narudžbu i pričekati da vam je isporučim pravo u ruke.

Strojevi za pranje rublja u domaćinstvu domaćice
Strojevi za pranje rublja u domaćinstvu domaćice
Strojevi za pranje rublja u domaćinstvu domaćice
Strojevi za pranje rublja u domaćinstvu domaćice Strojevi za pranje rublja u domaćinstvu domaćice Strojevi za pranje rublja u domaćinstvu domaćiceHome | Articles

December 3, 2022 14:16:09 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting