Strojevi za pranje rublja na IFA - 2012

52. sajam potrošačke elektronike u Berlinu predstavio je nekoliko originalnih modela perilica rublja.
Koncern Bosch-Siemens predstavio je strojeve za pranje i sušenje rublja Siemens iQ800. Značajka ovog modela je automatsko doziranje praška za pranje ili deterdženta, koje se stavlja u poseban spremnik. Njegovo potpuno punjenje deterdžentom predviđeno je za najmanje 20 pranja. Strojem možete upravljati s njegovog mjesta i na daljinu. Funkcija i-Dos automatski prilagođava količinu ovisno o tvrdoći vode, stupnju zaprljanosti, težini rublja, pa čak i vrsti tkanine. To će eliminirati uobičajenu pogrešku domaćica - predoziranje i pretjerano pjenjenje.
Miele je predstavio jedinstveni stroj. Umjesto uobičajenih gumba i kontrola na ploči, postoji samo jedan gumb. Uključuje ili isključuje stroj. A strojem se upravlja s tableta, uz pomoć kojeg se odabire i postavlja program pranja i dodatne funkcije. Programeri planiraju serijsku proizvodnju takvih strojeva, ali zasad je to samo koncept.
Samsung je prošao bez senzacija. Pokazala je samo poboljšane modele tehnologije Eco Bubble, koji su već poznati modernom potrošaču.

Strojevi za pranje rublja na IFA - 2012
Strojevi za pranje rublja na IFA - 2012
Strojevi za pranje rublja na IFA - 2012
Strojevi za pranje rublja na IFA - 2012 Strojevi za pranje rublja na IFA - 2012 Strojevi za pranje rublja na IFA - 2012Home | Articles

December 8, 2022 02:36:25 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting