Strojevi za pranje rublja LG Direct Drive

Koji su glavni nedostaci perilica rublja? Buka reproducirana tijekom pranja i karakteristične vibracije. LG je lansirao i plasirao na tržište perilice rublja koje koriste tehnologiju izravnog pogona za rješavanje ovih nedostataka.
Princip takvih perilica rublja prilično je jednostavan. Zahvaljujući genijalnoj ideji pričvršćivanja motora izravno na bubanj za pranje rublja, elektromotor prenosi svoj okretni moment izravno u kadu za pranje rublja. Dizajn izravnog pogona nema četke i nema remen za prijenos, pa je stroj puno tiši u radu. Zbog podudarnosti osi rotacije motora i bubnja, razina vibracija pada na gotovo nulu.
Novi dizajn kade za rublje predstavljen je u strojevima za pranje izravnog pogona. Utiskivanje površine bubnja postalo je dublje. Rupe na bubnju smanjene su kako bi se smanjila šteta na odjeći tijekom postupka pranja. Primjenom novog dizajna bubnja moguće je povećati količinu pranja i smanjiti negativni mehanički učinak na tkanine rublja tijekom centrifuge.
LG proizvodi perilice s direktnim pogonom. Modeli započinju s najjednostavnijim uređajima, a završavaju s onim funkcionalno najbogatijim.

Strojevi za pranje rublja LG Direct Drive
Strojevi za pranje rublja LG Direct Drive
Strojevi za pranje rublja LG Direct Drive
Strojevi za pranje rublja LG Direct Drive Strojevi za pranje rublja LG Direct Drive Strojevi za pranje rublja LG Direct DriveHome | Articles

November 28, 2022 16:00:32 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting