Standardne opcije hladnjaka

Hladnjaci sa strane, imaju određene opcije koje ih razlikuju od svih ostalih vrsta hladnjaka. Na primjer, organizacija hladnoće u ovom hladnjaku odvija se u fazama. To znači da u hladnjači postoji nekoliko klimatskih zona. Osim toga, svaka klimatska zona ima svoje upravljanje. U hladnjaku se nalazi komora sa nultom temperaturom, zamrzivač, "zona svežine", komora u kojoj se treba čuvati piće, kao i pretinac u kojem se vlaga može menjati u pravom smeru. U „zoni svežine“ možete održavati temperaturu od 0 do + 1 stepen. Kvarta koja se brzo pokvari, mora se čuvati u ovoj komori. To može biti meso, riba. U ovoj izoliranoj komori proizvodi se peru zrakom koji dolazi iz odjeljka za zamrzavanje. Ova kamera je zapečaćena. Zbog toga sadržaj vlage u proizvodima ostaje nepromijenjen.

Odjeljak u kojem možete mijenjati indikator vlažnosti osmišljen je za spremanje zelenila, povrća i voća. Na upravljačkoj ploči možete prilagoditi indikatore. Velika vlaga neće dozvoliti da zelenilo izblijedi. Ako koristite mlaz suvog zraka, možete biti sigurni u sigurnost voća. Vrata hladnjaka sa strane postavljena su za čuvanje raznih pića. Temperatura u ovom odjeljku može biti niža nego u cijelom odjeljku hladnjaka.

U zamrzivaču temperatura odgovara -18 stepeni. Kao obavezni sistem ovog odjela ne koristi se tehnologija No Frost. Ovaj sistem omogućava rad ventilatora. Ravnomjerno raspoređuje protok zraka u svim smjerovima kroz zamrzivač. Kao rezultat toga, vlaga se ne kondenzira, već se odzračuje. Ako se mraz ne formira u hladnjaku, onda ga ne trebate često prati i stavljati u red. Gotovo svi američki hladnjaci imaju sistem No Frost.

U novim hladnjacima neophodni su brojni dodaci. Na primjer, upotreba prilagođene cool kamere. Dizajniran za odmrzavanje hrane. Tijekom odmrzavanja, hladni se tok proširila po čitavom odjeljku hladnjaka. Istovremeno se smanjuje potrošnja energije. Takođe, ovaj sistem može hladiti piće do željene temperature, a da ih ne zamrzne. Upotreba generatora leda u hladnjaku omogućava vam da u svako doba dobijete hladnu vodu, kao i ledene i ledene mrvice, jer sistem stalno akumulira određenu količinu ovog proizvoda.

Standardne opcije hladnjaka
Standardne opcije hladnjaka
Standardne opcije hladnjaka
Standardne opcije hladnjaka Standardne opcije hladnjaka Standardne opcije hladnjakaHome | Articles

December 3, 2022 05:34:53 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting