Standardne mogućnosti hladnjaka

Rok uz bok hladnjaci imaju specifične mogućnosti koje ih razlikuju od svih ostalih vrsta hladnjaka. Na primjer, organizacija hladnoće u ovom hladnjaku događa se u fazama. To znači da u hladnjaku postoji nekoliko klimatskih zona. Štoviše, svaka klimatska zona ima svoju kontrolu. Hladnjak ima komoru s nultom temperaturom, pretinac za zamrzavanje, " zonu svježine ", komoru u kojoj treba čuvati piće, kao i pretinac u kojem se vlažnost zraka može mijenjati u željenom smjeru. U " zoni svježine " možete održavati temperaturu od 0 do +1 stupnja. Kvarljiva hrana mora se čuvati u ovoj komori. To može biti meso, riba. U ovoj izoliranoj komori hrana se pere zrakom iz pretinca za zamrzavanje. Ova komora je zapečaćena. Zbog toga sadržaj vlage u hrani ostaje nepromijenjen.
Odjeljak u kojem možete mijenjati indikator vlažnosti namijenjen je spremanju zelenila, povrća i voća. Na upravljačkoj ploči možete prilagoditi indikatore. Visoka vlažnost zraka spriječit će uvenuće zelenila. Ako koristite mlaz suhog zraka, možete biti sigurni u sigurnost voća. Jedna do drugih vrata hladnjaka dizajnirana su za spremanje raznih pića. Temperatura ovog pretinca može biti niža nego u cijelom odjeljku hladnjaka.
U zamrzivaču je temperatura -18 stupnjeva. Tehnologija No Frost koristi se kao obvezni sustav za ovaj odjel. Ovaj sustav osigurava rad ventilatora. Ravnomjerno raspoređuje protoke zraka u svim smjerovima kroz zamrzivač. Kao rezultat, vlaga se ne kondenzira, već se ispušta vani. Ako se mraz ne stvori u hladnjaku, tada ga ne treba često prati i pospremati. Gotovo svi američki hladnjaci imaju sustav No Frost.
Brojni dodaci neophodni su u novim hladnjacima. Na primjer, pomoću Custom cool kamere. Dizajniran za odmrzavanje hrane. Tijekom odmrzavanja hladni mlaz širit će se cijelim odjeljkom hladnjaka. To smanjuje potrošnju energije. Također, ovaj sustav može hladiti pića na željenu temperaturu, a pritom ih ne smrzavati. Korištenje ledoloma u hladnjaku omogućuje vam primanje hladne vode, kao i leda i ledenih mrvica u bilo kojem trenutku, budući da sustav stalno akumulira određenu količinu ovog proizvoda.

Standardne mogućnosti hladnjaka
Standardne mogućnosti hladnjaka
Standardne mogućnosti hladnjaka
Standardne mogućnosti hladnjaka Standardne mogućnosti hladnjaka Standardne mogućnosti hladnjakaHome | Articles

November 28, 2022 16:08:41 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting