Standardne možnosti hladilnika

Vzporedni hladilniki imajo posebne možnosti, ki jih ločujejo od vseh drugih vrst hladilnikov. Na primer, organizacija mraza v tem hladilniku se odvija v fazah. To pomeni, da je v hladilniku več podnebnih pasov. Poleg tega ima vsako podnebno območje svoj nadzor. Hladilnik ima komoro z ničelno temperaturo, predel za zamrzovanje, " območje svežine ", komoro, v kateri je treba hraniti pijačo, kot tudi predelek, kjer lahko vlažnost spremenite v želeno smer. V " coni svežine " lahko vzdržujete temperaturo od 0 do +1 stopinje. V tej komori je treba hraniti pokvarljivo hrano. Lahko je meso, ribe. V tej izolirani komori se hrana iz zamrzovalnega prostora opere z zrakom. Ta komora je zaprta. Zaradi tega vsebnost vlage v hrani ostane nespremenjena.
Prostor, v katerem lahko spremenite indikator vlažnosti, je zasnovan za shranjevanje zelenjave, zelenjave in sadja. Na nadzorni plošči lahko prilagodite kazalnike. Visoka vlažnost zraka bo preprečila, da bi zelenje venelo. Če uporabljate tok suhega zraka, ste lahko prepričani v varnost sadja. Vzporedna vrata hladilnika so namenjena shranjevanju različnih pijač. Temperatura tega predelka je lahko nižja kot v celotnem predelku hladilnika.
V zamrzovalniku je temperatura -18 stopinj. Kot obvezen sistem tega oddelka se uporablja tehnologija No Frost. Ta sistem omogoča delovanje ventilatorja. Po zamrzovalniku enakomerno porazdeli pretok zraka v vse smeri. Posledično se vlaga ne kondenzira, ampak se odvaja zunaj. Če v hladilniku ne nastane zmrzal, je ni treba pogosto prati in pospravljati. Skoraj vsi ameriški hladilniki imajo sistem No Frost.
Številni dodatki so nepogrešljivi v novih hladilnikih. Na primer z uporabo hladne kamere po meri. Zasnovan za odtaljevanje hrane. Med odmrzovanjem se bo hladen tok razširil po celotnem predelu hladilnika. To zmanjša porabo energije. Ta sistem lahko tudi pijače ohladi na želeno temperaturo, hkrati pa jih ne zamrzne. Uporaba hladilnika v hladilniku vam omogoča, da kadar koli prejmete hladno vodo, pa tudi led in ledene drobtine, saj sistem nenehno kopiči določeno količino tega izdelka.

Standardne možnosti hladilnika
Standardne možnosti hladilnika
Standardne možnosti hladilnika
Standardne možnosti hladilnika Standardne možnosti hladilnika Standardne možnosti hladilnikaHome | Articles

December 8, 2022 00:39:24 +0200 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting