Standardet e transmetimit të televizionit MAC D / D2

D / D2 MAC janë standarde të transmetimit televiziv që sigurojnë transmetimin alternativ të sinjaleve të ndriçimit dhe krominancës të para-kompresuar në kohë. Sinjalet audio në këtë standard dixhitalizohen dhe transmetohen gjatë intervalit të kthimit të rrezes. Marrja e transmetimeve në këto standarde kërkon përdorimin e një dekoderi MAC D / D2. Sinjali i dekoduar formon korniza 16/9, megjithatë, të gjithë dekoduesit MAC kanë aftësinë për të kthyer kornizën në formatin 4/3.

Standardet e transmetimit të televizionit MAC D / D2
Standardet e transmetimit të televizionit MAC D / D2
Standardet e transmetimit të televizionit MAC D / D2
Standardet e transmetimit të televizionit MAC D / D2 Standardet e transmetimit të televizionit MAC D / D2 Standardet e transmetimit të televizionit MAC D / D2Home | Articles

July 7, 2022 01:39:47 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting