Spălare și tehnologii moderne

Ce pudră să speli? La ce temperatura? Ce mașină de spălat să alegeți? Aceste întrebări sunt relevante pentru fiecare persoană. Nu numai calitatea spălării este importantă, ci și aspectul lucrurilor spălate, care sunt afectate negativ de detergenții moderni și de temperaturile ridicate, este deosebit de jignitor atunci când hainele scumpe de marcă devin inutilizabile.
Spălare delicată. Se întâmplă chiar asta?
Ce ciclu de spălare ar trebui să alegeți pentru a vă menține îmbrăcămintea nouă? Mai recent, aparatele cu bule au apărut pe piața electrocasnicelor. Care mașină de spălat este mai bună - o mașină convențională sau o mașină de spălat cu bule de aer? Informațiile de mai jos vă vor oferi posibilitatea de a răspunde singur la această întrebare.
Principalele avantaje pe care le oferă mașina de spălat cu bule de aer:
se conectează la alimentarea centrală cu apă, o intrare pentru apă rece, cealaltă pentru apă caldă (fiecare piesă include un set de adaptoare);
utilizarea rațională a timpului, cel mai lung ciclu nu durează mai mult de o oră, în timp ce rezultatul este excelent;
utilizarea economică a energiei electrice;
pe lângă generarea de bule, se folosește energia fluxurilor de apă create de pulsator, ca urmare, lichidul se amestecă mai bine, iar murdăria este îndepărtată din țesătură mai intens;
volum mare de spălare, nelimitat la 5 kg de rufe uscate, unele modele pot conține până la 10 kg;
există o funcție de pornire cu întârziere;
consum optim de pulbere (atunci când se utilizează un generator de bule de aer, lucrurile se spală cu o cantitate minimă de detergent);
o reducere semnificativă a fricțiunii obiectelor una față de cealaltă și asupra corpului rezervorului contribuie la păstrarea unui aspect atractiv al hainelor în timpul spălărilor repetate;
În ce constă o mașină de spălat cu bule de aer?
Elementul principal care distinge o astfel de mașină de altele este un generator de bule situat în partea de jos a mașinii, care preia aerul și îl transformă într-un curent de bule. Următorul element important este un pulsator, un element cu lame care creează fluxuri de apă asimetrice care împiedică formarea zonelor cu apă stagnantă. Restul detaliilor sunt standard pentru majoritatea tipurilor de mașini de spălat automate: un mecanism care blochează capacul, un dozator de aditivi și un filtru care colectează puful fin, fibrele de țesături și scame.
La ce ar trebui să fii atent?
Cum se determină ce mașină de spălat este mai bună? Cei mai importanți parametri ai modelelor: capacitate, funcționalitate, fiabilitate. O atenție deosebită trebuie acordată rezervorului de aparate de uz casnic, care într-un aparat cu bule de aer diferă de cel obișnuit prin prezența umflăturilor și depresiunilor, ceea ce creează efectul unei plăci de spălat - acest lucru îmbunătățește calitatea spălării, contribuie la îndepărtarea mai rapidă de murdărie. Rezervorul trebuie protejat de coroziune, acest element din unele mașini poate avea o acoperire ceramică care nu permite apariția electricității statice și, de asemenea, distruge bacteriile.
Mașinile cu bule de aer au, de asemenea, dezavantaje, există câteva dintre ele:
lipsa încrederii consumatorilor în ele;
întreținerea serviciului unui astfel de echipament este insuficient dezvoltată, dar în viitorul apropiat această problemă va dispărea.
În general, experiența utilizării mașinilor cu bule de aer este pozitivă, sunt deosebit de bune pentru familiile numeroase, persoanele care suferă de alergii (deoarece se utilizează un minimum de chimie, unele se spală în astfel de mașini folosind nuci de săpun).

Spălare și tehnologii moderne
Spălare și tehnologii moderne
Spălare și tehnologii moderne
Spălare și tehnologii moderne Spălare și tehnologii moderne Spălare și tehnologii moderneHome | Articles

November 27, 2022 03:27:04 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting