Sodobni revolucionarni predvajalnik iPod touch

Predvajalnik ipod touch je bil vedno zelo priljubljen med kupci. Apple vsako leto izda nove modele teh izdelkov, da bi podprl to povečano povpraševanje.
Predvajalnik ipod na dotik se po priročni zasnovi in ​​primernih dimenzijah dobro razlikuje od ostalih modelov. Idealen je za namen, ki vključuje poslušanje glasbe. Ipod touch design odlikuje pametna kombinacija podolgovatega telesa, majhnega zaslona na dotik in kolesa na dotik. Ta posebna zasnova je kljub izdaji novih modelov ostala nespremenjena.
Če upoštevamo izdelke novega modela podjetja, bomo opazili, da sta se oblika in oblika predvajalnika ipod touch, tako priljubljenega za vse, dramatično spremenila. Zdaj lahko kupci kupijo modele, pri katerih bo oblika podobna kvadratu, manjkalo bo kolo, saj ga je zamenjal zaslon na dotik. Namesto nenavadne zasnove, ki je bila značilna za predvajalnike ipod touch, lahko zdaj vidite ikone Ios, ki so zdaj zelo priljubljene.
Če upoštevamo predvajalnik ipod touch glede na njegovo funkcionalnost, potem lahko opazimo, da poleg možnosti, ki so v njem že na voljo, ne omogoča namestitve nobenih dodatnih programov. Prav tako ni mogoče odstraniti vgrajenih programov. Prav tako lastniki novih modelov ne bodo mogli samo posneti videoposnetka s pomočjo predvajalnika, temveč ga tudi gledati. Če upoštevamo prisotnost dodatnih funkcij v predvajalniku poleg njegovega glavnega namena, to je poslušanja glasbe, je treba reči, da vam omogoča ogled slik. Tudi v predvajalniku lahko zaradi prisotnosti posebne aplikacije, imenovane " Fitness ", izračunate prevoženo razdaljo med vadbo na tekalni stezi .
Predvajalnik ima možnost poslušanja radijskih postaj, diktafona pa ni. Za lažjo uporabo je na zadnji strani ohišja posebna sponka, s katero lahko predvajalnik pritrdite na svoja oblačila.

Sodobni revolucionarni predvajalnik iPod touch
Sodobni revolucionarni predvajalnik iPod touch
Sodobni revolucionarni predvajalnik iPod touch
Sodobni revolucionarni predvajalnik iPod touch Sodobni revolucionarni predvajalnik iPod touch Sodobni revolucionarni predvajalnik iPod touchHome | Articles

November 26, 2022 20:18:28 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting