Sodobni pralni stroji za mehurčke za udobno pranje

Pralni stroji za mehurčke so razmeroma nov tip " mehanskega pralnega stroja ", ki šele zdaj postaja priljubljen. Načelo delovanja takšnih strojev temelji na sposobnosti zračnih mehurčkov, da ustvarijo učinek vrenja tudi v hladni vodi.
Glavna prednost stroja z mehurčki je visoka učinkovitost. Običajni boben " pralni stroj " porabi 10-krat več električne energije kot zračni mehurček! Stroj varčno porablja ne samo električne energije, temveč tudi prah. K temu pripomore velika aktivnost zračnih mehurčkov, ki pralnemu prašku omogoča hitro raztapljanje v vodi.
Pomemben je tudi previden odnos enote do opranih oblačil. Stroj za mehurčke zagotavlja polovico krčenja tkanine in sedemkrat manj škode kot najboljše kemično čiščenje. Ta učinek je posledica dejstva, da zračni mehurčki zmanjšajo trenje perila ob stene rezervoarja.
Poleg tega pralni stroji z mehurčki znatno prihranijo čas - njihovo " dolgotrajno " pranje traja največ eno uro.
Glavni element takega pralnega stroja je generator mehurčkov, ki je šoba, ki zagotavlja usmerjen pretok zračnih mehurčkov. Poleg tega je stroj opremljen s pulzatorjem, ki v rezervoarju ustvarja vrtince tokov, ki omogočajo boljše odstranjevanje nečistoč.
Pralni stroji za mehurčke so precej prostorni - nekateri modeli lahko naložijo do 10 kilogramov perila.
Za izboljšanje kakovosti pranja so stroji opremljeni z lovilcem puha, vlaken in vlaken.
Rezervoar pralnega stroja z mehurčki je prevlečen s titanom, kar popolnoma odpravi možnost rje. Posebna keramična prevleka deluje kot antistatično sredstvo, zmehča perilo in se znebi patogenih bakterij.
Tako kot njihove tradicionalne " velike sestre " so tudi pralni stroji z mehurčki opremljeni z razdeljevalniki aditivov in elektronskimi tehtnicami ter imajo možnost izbire načina pranja glede na vrsto tkanine. Na voljo v modelih z zgornjim in sprednjim polnjenjem.

Sodobni pralni stroji za mehurčke za udobno pranje
Sodobni pralni stroji za mehurčke za udobno pranje
Sodobni pralni stroji za mehurčke za udobno pranje
Sodobni pralni stroji za mehurčke za udobno pranje Sodobni pralni stroji za mehurčke za udobno pranje Sodobni pralni stroji za mehurčke za udobno pranjeHome | Articles

December 3, 2022 03:45:10 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting