Snaige

Marka Snaige është një kompani shumë e re. Në përkthim, ky emër do të thotë " dëborë ". Në Rusi, kjo markë tregtare u regjistrua në 1992. Por deri në këtë pikë, uzina ishte e angazhuar edhe në prodhimin e frigoriferëve. Por në atë kohë ato ishin më pak funksionale. Aktualisht, kjo fabrikë në Balltik prodhon frigoriferë të një cilësie evropiane. Me dyzet vjet përvojë, si dhe mungesë të konkurrentëve në këtë rajon, prodhuesi është bërë mjaft popullor. Sot kompania Snaige është e angazhuar në prodhimin e frigoriferëve shtëpiakë, ngrirësve, si dhe pjesë të ndryshme rezervë. Në vitin 2000, uzina iu nënshtrua modernizimit të të gjitha pajisjeve. Shtuan tre linja që merren me prodhimin e frigoriferëve. Së bashku me prodhimin e frigoriferëve shtëpiakë, kompania Snaige është e angazhuar në prodhimin e vitrinave me frigorifer, shufrave frigoriferike, frigoriferë verë. Frigoriferë të tillë janë të destinuara për hotele dhe dyqane. Kërkesa e qëndrueshme dhe në rritje të vazhdueshme për këto produkte sigurohet nga kompania. Kompania çdo vit rrit prodhimin e saj të prodhimit.
Kërkesa e vazhdueshme për të gjitha produktet sigurohet nga përdorimi i teknologjive më të fundit në prodhim. Të njëjtat kritere vlejnë për materialet e përdorura në punë. Prandaj, kompania me siguri vazhdimisht u ofron konsumatorëve frigoriferë më modernë, funksionalë, si dhe miqësorë me mjedisin. Produktet Snaige shiten në shumicën e vendeve evropiane. Së bashku me teknologjinë e fundit, kompania ka stafin më të kualifikuar. Dy mijë njerëz punojnë për kompaninë. Çdo vit kompania shpenzon shuma të mëdha parash për përmirësimin e kualifikimeve të punonjësve të saj. Stafi i kompanisë monitoron vazhdimisht të gjitha trendet globale. Të gjitha zhvillimet më të përparuara janë aplikuar në Snaige.
Kompania ka disa linja frigoriferësh. Mund të jetë standard, ekstra, premium ose elegant. Kohët e fundit, frigoriferët e vendosur në mobiljet e kuzhinës janë bërë gjithnjë e më të popullarizuar. Frigoriferët dhe mini-shitet në vitrinë janë në të njëjtin nivel të kërkuar.

Snaige
Snaige
Snaige
Snaige Snaige SnaigeHome | Articles

November 28, 2022 17:30:04 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting