Snaige

Blagovna znamka Snaige je zelo mlado podjetje. V prevodu to ime pomeni " snežinka ". V Rusiji je bila ta znamka registrirana leta 1992. Toda do tega trenutka se je obrat ukvarjal tudi s proizvodnjo hladilnikov. Toda takrat so bili manj funkcionalni. Trenutno ta baltski obrat proizvaja hladilnike evropske kakovosti. Z štiridesetimi izkušnjami in odsotnostjo konkurentov v tej regiji je proizvajalec postal zelo priljubljen. Danes se podjetje Snaige ukvarja s proizvodnjo gospodinjskih hladilnikov, zamrzovalnikov in raznih rezervnih delov. Leta 2000 je bila v tovarni posodobljena vsa oprema. Dodane so tri linije, ki se ukvarjajo s proizvodnjo hladilnikov. Podjetje Snaige se poleg proizvodnje gospodinjskih hladilnikov ukvarja tudi s proizvodnjo hladilnih vitrin, hladilnikov, vinskih hladilnikov. Takšni hladilniki so namenjeni hotelom in trgovinam. Podjetje zagotavlja stabilno in stalno rastoče povpraševanje po teh izdelkih. Družba letno povečuje proizvodnjo.
Stalno povpraševanje po vseh izdelkih zagotavlja uporaba najnovejših tehnologij v proizvodnji. Ista merila veljajo za materiale, uporabljene pri delu. Zato podjetje samozavestno potrošnikom nenehno ponuja najsodobnejše, funkcionalne in okolju prijazne hladilnike. Izdelki Snaige se prodajajo v večini evropskih držav. Skupaj z najnovejšo tehnologijo ima podjetje najbolj usposobljeno osebje. V podjetju dela dva tisoč ljudi. Družba vsako leto zapravi ogromno denarja za izboljšanje usposobljenosti svojih zaposlenih. Osebje podjetja nenehno spremlja vse svetovne trende. V podjetju Snaige so uporabljeni vsi najnaprednejši dosežki.
Podjetje ima več linij hladilnikov. Lahko je Standard, Extra, Premium ali Elegant. V zadnjem času postajajo hladilniki, vgrajeni v kuhinjsko pohištvo, vse bolj priljubljeni. Vitrine hladilnikov in mini barov so na isti zahtevani ravni.

Snaige
Snaige
Snaige
Snaige Snaige SnaigeHome | Articles

December 3, 2022 08:09:35 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting