Snaige

Marca Snaige este o companie foarte tânără. În traducere, acest nume înseamnă „ fulg de zăpadă ”. În Rusia, această marcă a fost înregistrată în 1992. Dar până în acest moment, fabrica se ocupa și cu producerea de frigidere. Dar în acel moment erau mai puțin funcționale. În prezent, această fabrică baltică produce frigidere de calitate europeană. Cu patruzeci de ani de experiență, precum și absența concurenților în această regiune, producătorul a devenit destul de popular. Astăzi, compania Snaige se ocupă cu producerea de frigidere de uz casnic, congelatoare, precum și diverse piese de schimb. În 2000, fabrica a suferit modernizarea tuturor echipamentelor. S-au adăugat trei linii care sunt implicate în producția de frigidere. Împreună cu producția de frigidere de uz casnic, compania Snaige se ocupă cu fabricarea vitrinelor frigorifice, a frigiderelor, a frigiderelor pentru vin. Astfel de frigidere sunt destinate hotelurilor și magazinelor. Cererea stabilă și în continuă creștere pentru aceste produse este asigurată de companie. Compania își mărește anual producția de producție.
Cererea constantă pentru toate produsele este asigurată de utilizarea celor mai noi tehnologii în producție. Aceleași criterii se aplică și materialelor utilizate în lucrare. Prin urmare, compania oferă cu încredere în mod constant consumatorilor cele mai moderne, funcționale, precum și frigidere ecologice. Produsele Snaige sunt vândute în majoritatea țărilor europene. Împreună cu cea mai recentă tehnologie, compania are cel mai calificat personal. Două mii de oameni lucrează pentru companie. În fiecare an, compania cheltuiește sume enorme de bani pentru îmbunătățirea calificărilor angajaților săi. Personalul companiei monitorizează constant toate tendințele globale. Toate cele mai avansate dezvoltări sunt aplicate la Snaige.
Compania are mai multe linii de frigidere. Poate fi Standard, Extra, Premium sau Elegant. Recent, frigiderele încorporate în mobilierul de bucătărie au devenit din ce în ce mai populare. Frigiderele vitrine și mini-barurile sunt la același nivel solicitat.

Snaige
Snaige
Snaige
Snaige Snaige SnaigeHome | Articles

December 5, 2022 20:18:47 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting