Snaige

A Snaige márka nagyon fiatal vállalat. Fordításban ez a név jelentése " hópehely ". Oroszországban ezt a védjegyet 1992-ben lajstromozták. De az üzem idáig a hűtőszekrények gyártásával is foglalkozott. De abban az időben kevésbé működőképesek voltak. Jelenleg ez a balti gyár európai minőségű hűtőszekrényeket gyárt. Negyven éves tapasztalattal, valamint a versenytársak hiányával ebben a régióban a gyártó meglehetősen népszerűvé vált. Ma a Snaige cég háztartási hűtőszekrények, fagyasztók, valamint különféle alkatrészek gyártásával foglalkozik. 2000-ben az üzem korszerűsítette az összes berendezést. Hozzáadott három sort, amelyek hűtőszekrények gyártásával foglalkoznak. A háztartási hűtőszekrények gyártásával együtt a Snaige vállalat hűtő vitrinek, hűtőszekrények, borhűtők gyártásával foglalkozik. Az ilyen hűtőszekrényeket szállodáknak és üzleteknek szánják. Stabil és folyamatosan növekvő keresletet ezekre a termékekre a vállalat biztosítja. A társaság évente növeli termelési teljesítményét.
Az összes termék iránti állandó keresletet a legújabb technológiák alkalmazása biztosítja a gyártásban. Ugyanezek a kritériumok vonatkoznak a munkában használt anyagokra is. Ezért a vállalat magabiztosan folyamatosan kínálja a fogyasztóknak a legmodernebb, funkcionális, valamint környezetbarát hűtőszekrényeket. A Snaige termékeket a legtöbb európai országban forgalmazzák. A legújabb technológiával együtt a vállalat rendelkezik a legképzettebb személyzettel. Kétezer ember dolgozik a cégnél. A vállalat minden évben hatalmas összegeket költ alkalmazottai képesítésének javítására. A társaság munkatársai folyamatosan figyelik az összes globális trendet. Az összes legfejlettebb fejlesztést a Snaige alkalmazza.
A vállalat többféle hűtőszekrénnyel rendelkezik. Ez lehet Standard, Extra, Premium vagy Elegant. A közelmúltban a konyhabútorba épített hűtőszekrények egyre népszerűbbek. A kirakat hűtőszekrények és minibárok ugyanazon az igényelt szinten vannak.

Snaige
Snaige
Snaige
Snaige Snaige SnaigeHome | Articles

December 3, 2022 08:08:02 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting