Snaige

Marka Snaige vrlo je mlada tvrtka. U prijevodu, ovo ime znači " pahuljica ". U Rusiji je ovaj zaštitni znak registriran 1992. godine. Ali do ovog trenutka, pogon se također bavio proizvodnjom hladnjaka. Ali u to su vrijeme bili manje funkcionalni. Trenutno ova baltička tvornica proizvodi hladnjake europske kvalitete. Uz četrdeset godina iskustva, kao i odsustvo konkurenata u ovoj regiji, proizvođač je postao prilično popularan. Danas se tvrtka Snaige bavi proizvodnjom kućanskih hladnjaka, zamrzivača, kao i raznih rezervnih dijelova. U pogonu je 2000. godine izvršena modernizacija sve opreme. Dodane su tri linije koje se bave proizvodnjom hladnjaka. Uz proizvodnju kućanskih hladnjaka, tvrtka Snaige bavi se i proizvodnjom rashladnih vitrina, hladnjaka, vinskih hladnjaka. Takvi hladnjaci namijenjeni su hotelima i trgovinama. Tvrtka osigurava stabilnu i stalno rastuću potražnju za tim proizvodima. Tvrtka godišnje povećava proizvodnju.
Stalna potražnja za svim proizvodima osigurana je upotrebom najnovijih tehnologija u proizvodnji. Isti kriteriji primjenjuju se na materijale korištene u radu. Stoga tvrtka pouzdano potrošačima neprestano nudi najmodernije, funkcionalne, kao i ekološki prihvatljive hladnjake. Proizvodi Snaige prodaju se u većini europskih zemalja. Uz najnoviju tehnologiju, tvrtka ima najkvalificiranije osoblje. Dvije tisuće ljudi radi u tvrtki. Svake godine tvrtka troši ogroman novac na poboljšanje kvalifikacija svojih zaposlenika. Osoblje tvrtke neprestano prati sve svjetske trendove. Sva najnaprednija dostignuća primjenjuju se u Snaigeu.
Tvrtka ima nekoliko linija hladnjaka. Može biti Standard, Extra, Premium ili Elegant. U posljednje vrijeme hladnjaci ugrađeni u kuhinjski namještaj postaju sve popularniji. Izložbeni hladnjaci i mini barovi na istoj su traženoj razini.

Snaige
Snaige
Snaige
Snaige Snaige SnaigeHome | Articles

December 5, 2022 03:10:42 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting