Snaige

Brend Snaige vrlo je mlada kompanija. U prijevodu, to ime znači "pahulja". U Rusiji je ovaj zaštitni znak registrovan 1992. godine. Ali do ove točke, fabrika se takođe bavila proizvodnjom hladnjaka. Ali u to vrijeme su bili manje funkcionalni. Trenutno ova baltička tvornica proizvodi hladnjake evropskog kvaliteta. Nakon četrdeset godina iskustva, kao i nedostatak konkurencije u ovom regionu, proizvođač je učinio prilično popularnim. Snaige danas proizvodi domaće frižidere, zamrzivače, kao i razne rezervne dijelove. U 2000. godini, fabrika je prošla modernizaciju sve opreme. Dodane su tri linije koje se bave proizvodnjom frižidera. Uz proizvodnju domaćih hladnjaka, Snaige također proizvodi rashladne vitrine, šankove s hladnjakom, hladnjake za vino. Takvi hladnjaci namijenjeni su hotelima i trgovinama. Stabilna i stalno rastuća potražnja za ovim proizvodima osigurava kompanija. Kompanija godišnje povećava proizvodnju.

Konstantna potražnja za svim proizvodima osigurana je korištenjem najnovijih tehnologija u proizvodnji. Isti kriteriji vrijede za materijale koji se koriste u radu. Stoga tvrtka s povjerenjem potrošačima stalno nudi najmodernije, funkcionalne, kao i ekološki prihvatljive hladnjake. Većina evropskih zemalja prodaje Snaige proizvode. Pored najnovije tehnologije, kompanija ima i najkvalifikovanije osoblje. Dvije hiljade ljudi radi u kompaniji. Svake godine kompanija troši kolosalna sredstva za poboljšanje vještina svojih zaposlenika. Osoblje kompanije stalno prati sve svjetske trendove. Svi najnapredniji razvoj primeni se kod Snaige-a.

Kompanija ima nekoliko linija hladnjaka. To može biti standardna klasa, Extra, Premium ili Elegant. U posljednje vrijeme hladnjaci ugrađeni u kuhinjski namještaj postaju sve popularniji. Na istoj traženoj razini nalaze se rashladne vitrine i minibarovi.

Snaige
Snaige
Snaige
Snaige Snaige SnaigeHome | Articles

December 5, 2022 03:07:02 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting