Snaige

Марката Snaige е много млада компания. В превод това име означава " снежинка ". В Русия тази марка е регистрирана през 1992 г. Но до този момент заводът се занимаваше и с производството на хладилници. Но по това време те бяха по-малко функционални. Понастоящем този балтийски завод произвежда хладилници с европейско качество. С четиридесет години опит, както и липсата на конкуренти в този регион, производителят стана доста популярен. Днес компанията Snaige се занимава с производството на битови хладилници, фризери, както и различни резервни части. През 2000 г. заводът претърпя модернизация на цялото оборудване. Добавени са три линии, които се занимават с производството на хладилници. Наред с производството на битови хладилници, компанията Snaige се занимава с производството на хладилни витрини, хладилни барове, хладилници за вино. Такива хладилници са предназначени за хотели и магазини. Стабилното и постоянно нарастващо търсене на тези продукти се осигурява от компанията. Компанията ежегодно увеличава производството си.
Постоянното търсене на всички продукти се осигурява от използването на най-новите технологии в производството. Същите критерии се отнасят и за използваните в работата материали. Поради това компанията уверено непрекъснато предлага на потребителите най-модерните, функционални, както и екологични хладилници. Продуктите Snaige се продават в повечето европейски страни. Наред с най-новите технологии, компанията разполага с най-квалифициран персонал. Две хиляди души работят за компанията. Всяка година компанията харчи огромни суми за подобряване на квалификацията на своите служители. Персоналът на компанията постоянно следи всички световни тенденции. Всички най-модерни разработки се прилагат в Snaige.
Компанията разполага с няколко линии хладилници. Тя може да бъде Стандартна, Екстра, Премиум или Елегантна. Напоследък хладилниците, вградени в кухненските мебели, стават все по-популярни. Витринните хладилници и мини-барове са на същото търсено ниво.

Snaige
Snaige
Snaige
Snaige Snaige SnaigeHome | Articles

December 2, 2022 01:42:43 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting