Snažni usisavač Karcher za razne namjene

Želite odabrati pristojan usisavač. Usisavač Karcher Robot analogan je Rainbow usisavaču po normalnoj cijeni.

Pros:

- visok nivo čišćenja, što je drugim metodama nedostižno

- mnoštvo korisnih dodataka, poput pročišćavanja zraka, u zatvorenom prostoru, njegove upotrebe kao kompresora itd. (postoji potvrda Instituta za alergologiju)

- usisivač + usisavač zraka zauzimaju malo prostora.

- postoji filter za vodu

Od minusa:

- vrlo je bučno, ispod 80db.

- cijena, iako niža od cijena analoga, i dalje je veoma značajna

Usisavač robota Karcher trenutno je najnovija tehnologija. Apsolutno nema filtre i vrećice prašine. Električni strujač je stvarno učinkovit, par cm od njega, osjeća se vibracija. Tepih i tapecirani namještaj savršeno se čisti, nakon čišćenja čak i boja postaje svježija. Zrak je takođe sveže vlažan. Možete staviti na crijevo za puhanje, što je stvarno vrlo cool - ispuhati prašinu s računara / televizora / bilo kog ugla, razbiti blokadu u sudoperu ili staviti na bocu sa raspršivačem. Posebno za osobe koje pate od alergije postoji HEPA izlaz! U principu, ne samo za osobe koje pate od alergija, već i svima koji ne žele udahnuti prašinu.

Radi jasnoće, snaga usisavanja opisat će demonstracijsko čišćenje Karchera.

1 dio - suh, pomoću električne četke. Kao rezultat toga, na osovini četkice nije bilo gotovo ničega, nije bilo uvijene kose itd. Dakle, snaga usisa je dovoljna da se sve to izvadi iz osovine.

Drugi deo je mokro čišćenje. Glavna opcija je polako dizanje mlaznice pritiskom na tipku za raspršivanje. Rješenje se uvodi u tepih i odmah upija nazad. U mlaznici - "već u punom jeku". Ostaje traka mokrog tepiha.

Dodatna opcija je da se vrlo zagađeno mjesto zalijeva u izobilju iz mlaznice koju ste podigli i očekujemo da se upije i očisti. Nakon nekog vremena, pomoću mlaznice skupljajte otopinu sve dok bušenje ne prestane u mlaznici.

Tepih se posušio posvuda u približno isto vrijeme (~ 3 sata).

Nakon vizuelne demonstracije, shvatio sam da je usisavač stvaran po normalnoj cijeni. I dalje sam impresioniran. Želite kvalitet - uzmite robotski usisavač Karcher.

Snažni usisavač Karcher za razne namjene
Snažni usisavač Karcher za razne namjene
Snažni usisavač Karcher za razne namjene
Snažni usisavač Karcher za razne namjene Snažni usisavač Karcher za razne namjene Snažni usisavač Karcher za razne namjeneHome | Articles

December 8, 2022 01:04:15 +0200 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting