Snažni usisavač Karcher za različite namjene

Želite odabrati pristojan usisavač. Robotski usisavač Karcher analog je usisavača Rainbow po normalnoj cijeni.
Pros:
- visoka razina čišćenja, koja je nedostižna drugim metodama
- mnogi korisni dodaci, kao što su pročišćavanje zraka, u zatvorenom, upotreba kao kompresor itd. (postoji potvrda Instituta za alergologiju)
- usisavač + pročistač zraka zauzimaju malo prostora.
- postoji filtar za vodu
Protiv:
- stvara puno buke, ispod 80db.
- iako je cijena niža od cijene analoga, i dalje je vrlo značajna
Robot usisavač Karcher najnovija je tehnologija u ovom trenutku. Potpuno bez filtera i vrećica za prašinu. Stroj za elektrofuziju je stvarno učinkovit, vibracija se osjeća na par cm od njega. Tepisi i tapacirani namještaj savršeno se čiste, nakon čišćenja čak i boja postaje svježa. Zrak je također svjež i vlažan. Možete staviti crijevo za puhanje, što je zaista super - ispuhnite prašinu iz računala / TV-a / bilo kojeg kuta, probijte blokadu u sudoperu ili stavite bočicu s raspršivačem. Posebno za alergičare postoji HEPA utičnica! U principu, ne samo za alergičare, već i za sve koji ne žele disati prašinu.
Radi jasnoće usisne snage opisat ću Karcher demonstracijsko čišćenje.
1. dio - suho, pomoću električne četke. Kao rezultat toga, na osovini četke nije bilo gotovo ništa, nije bila uvijena kosa itd. Slijedom toga, snaga usisavanja dovoljna je da se sve to ukloni iz osovine.
Dio 2 je mokro čišćenje. Glavna opcija je polako pomicanje mlaznice prema sebi pritiskom na tipku spreja. Otopina se uvodi u tepih i odmah upija natrag. U mlaznici - " već vrije ". Ostaje traka mokrog tepiha.
Dodatna opcija - vrlo prljavo mjesto izlijeva se u izobilju iz mlaznice koju ste podigli i čekamo da se upije i očisti. Nakon nekog vremena prikupite otopinu mlaznicom dok mjehurići ne prestanu u mlaznici.
Tepih se sušio posvuda otprilike u isto vrijeme (~ 3 sata).
Nakon vizualne demonstracije shvatio sam da je usisavač stvaran po normalnoj cijeni. I dalje sam impresionirana. Ako želite kvalitetu - uzmite robotski usisavač Karcher.

Snažni usisavač Karcher za različite namjene
Snažni usisavač Karcher za različite namjene
Snažni usisavač Karcher za različite namjene
Snažni usisavač Karcher za različite namjene Snažni usisavač Karcher za različite namjene Snažni usisavač Karcher za različite namjeneHome | Articles

December 6, 2022 15:54:40 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting