Skupaj s hladilnikom

Eno glavnih meril za izbiro hladilnika so njegovi notranji dodatki. Vsako podjetje letno prilagodi dodatno opremo, da privabi kupce. Čeprav v hladilniku ni posebnih sprememb. Vsak BHP ima police. Police lahko manjkajo samo v skrinjah ali prenosnih hladilnikih. Če se ozrete nazaj v čas, potem prvi hladilniki, razen polic, niso bili več opremljeni z ničemer. Zasnova, pa tudi material, iz katerega je polica izdelana, bo odločilna v njeni življenjski dobi. Vplivajo tudi na intenzivnost dela pri čiščenju hladilnika. In estetska percepcija je odvisna od njihove visokokakovostne izvedbe. V zadnjem stoletju so imele police rešetkasti videz. Poleg tega so bili narejeni s cinkovim premazom. Nekateri modeli hladilnikov danes uporabljajo podobne police. Toda pravi proizvajalci uporabljajo trajnejši premaz za police. Prestižni model lahko ločimo po uporabi kromirane prevleke.
Uporabljajo se tudi police iz nerjavečega jekla. Prvotnega položaja polic ni bilo mogoče spremeniti. Bilo je trdno pritrjeno. Če želite namestiti prevelik predmet, ste morali polico odstraniti iz hladilnika. Po tem so se police začele urejati. Uporabna prostornina komore se je začela uporabljati z večjo učinkovitostjo. Trenutno obstajajo police, ki jih je mogoče zložiti, pa tudi teleskopske police. Sodobne police so narejene iz prozorne plastike z obrobi na vseh štirih straneh, da se prepreči puščanje.
Prvi hladilniki so bili opremljeni s stransko polico za shranjevanje steklenic. Danes obstajajo posebni nagibni hladilniki, ki se uporabljajo posebej za shranjevanje vin. Vinski regali imajo lesene police.
Za shranjevanje zelenjave in sadja ima vsak hladilnik posebej določene predale. Sprva je bila samo ena škatla. Nahajalo se je spodaj. Predelne stene so bile uporabljene za izolacijo skladišč zelenjave in sadja. Potem je bilo odločeno, da ustvarimo dve ločeni škatli. Sprva je bila za material uporabljena bela plastika, zdaj pa je prozorna in ima lahko katero koli barvo.

Skupaj s hladilnikom
Skupaj s hladilnikom
Skupaj s hladilnikom
Skupaj s hladilnikom Skupaj s hladilnikom Skupaj s hladilnikomHome | Articles

November 26, 2022 20:14:53 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting