Sima hűtőfal

Ha figyelembe vesszük az amerikai Side-by-Side hűtőszekrényeket, akkor előnyösebb beépített beépíteni őket. Amikor megismerkedik az európai hűtőszekrénnyel, láthatja, hogy hőcserélőjük a hátsó falon található. Emiatt egy ilyen hűtőszekrény nem mozgatható közel a falhoz. Itt szigorúan be kell tartania a gyártó által ajánlott utasításokat. Leggyakrabban ennek a falnak a hűtőszekrénytől való távolságának 5-8 cm távolságnak kell megfelelnie.Az USA-ban gyártott technika teljesen sima falat feltételez. A gyártott berendezés hőcserélője az alsó részen, az " alapon " helyezkedik el. Ennek az elrendezésnek köszönhetően a berendezés szorosan a falhoz tolható, valamint beépíthető a bútorokba. Ez a helyzet nem érhető el olyan standard technikával, amely nem jár közelséggel.
Az ilyen hűtőszekrények karbantartása ma meglepően egyszerű. De nem is olyan régen, három évvel ezelőtt kellett gondoskodni egy ilyen technikáról. Három havonta egyszer el kellett távolítani az összes port a hőcserélőtől. A modern technológiák minimális porgyűjtést biztosítanak. Ennek fényében a hűtőszekrény karbantartása minimális. De ha fűtött padlót használnak a helyiségben, akkor el kell hagyni egy ilyen hűtőszekrényt, amelyben a hőcserélő az alsó részen található. Ebben az esetben a kompresszor élettartama csökken. És a hűtőszekrény áramfogyasztása nőni fog.
A Side-by-side hűtőszekrény elég hosszú élettartammal rendelkezik. Amint a tények azt mutatják, és a gyártók is sugallják, akár 10-15 évig is képes megfelelően működni. Fogadja el, hogy kevés közönséges hűtőszekrény képes hosszú ideig megfelelően szolgálni. A Side-by-side hűtőszekrény természetesen azok számára készült, akik inkább a technika intenzívebb használatát kedvelik.
Ez a hűtőszekrény teljes terheléssel képes működni magas hőmérsékleti körülmények között. A levegő hőmérséklete elérheti a +40 fokot, és a hűtőszekrény nem fogja érezni ezt a terhelést. Mindenesetre ennek a hűtőszekrénynek a legfontosabb minősége, hogy a kialakítás, valamint a problémamentes működés a legapróbb részletekig átgondolt legyen.

Sima hűtőfal
Sima hűtőfal
Sima hűtőfal
Sima hűtőfal Sima hűtőfal Sima hűtőfalHome | Articles

November 28, 2022 17:39:41 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting