Siemensovi hladnjaci

Odvojeno hladno mjesto namijenjeno je čuvanju vina. Zato Siemens poziva sve sladokusce vina da se upoznaju s novim modelima hladnjaka, koji su posebno dizajnirani u tu svrhu. KS 38WA40 kao i KS 30WA40 namijenjeni su čuvanju dragocjenog vina. Oba su hladnjaka dizajnirana za dugotrajno čuvanje vina. Ovdje također možete dovesti vino na temperaturu predviđenu za posluživanje. Vino karakterizira činjenica da je u stanju otkriti sve svoje arome samo na određenoj temperaturi. U tu svrhu hladnjak ima dva prostora za odlaganje vina. Posebna temperatura skladištenja može se postaviti elektroničkim putem. To može biti temperatura skladištenja ili temperatura pića. Temperatura može neovisno varirati od 5 do 22 stupnja. Tako široka paleta omogućuje hlađenje apsolutno svih vrsta vina.
Temperatura se podešava s četiri termometra. Na željene police mogu se ugraditi tri termometra. Vlažnost unutar hladnjaka doseže 80%. Ova se instalacija događa automatski. Zbog visoke vlažnosti, uzorak u vinu se ne isušuje, a to vam omogućuje da vrijedno piće zadržite u najboljem obliku. Uvjeti skladištenja vina u podrumima su najidealniji. Nema jake svjetlosti koja može štetiti vinu. Siemensov hladnjak omogućuje stvaranje okruženja bliskog prirodnom zahvaljujući prisutnosti zatamnjenog stakla.
Dizajn hladnjaka KS 38WA40 i KS 30WA40 najfiniji je i izvana i iznutra. Vinoteka ima tijelo izrađeno od srebrnastog materijala. Stil i elegancija mogu se vidjeti u svakom detalju. Ovaj hladnjak izgledat će savršeno u bilo kojoj sobi. Kroz staklena vrata može se vidjeti pregled cijele kolekcije. Unutrašnjost hladnjaka ima meku rasvjetu. Posebna ugrađena brava osigurana je od prodora strana u hladnjak.
Vanjske dimenzije ovog modela su standardne. Ali unutra može primiti do 107 boca. Postoji velik broj polica na kojima su vodoravno pohranjene. Piće se čak može čuvati i otvoreno. Za to postoje udubljenja. A za čuvanje delicija u hladnjaku postoji polica izrađena od stakla otpornog na udarce.

Siemensovi hladnjaci
Siemensovi hladnjaci
Siemensovi hladnjaci
Siemensovi hladnjaci Siemensovi hladnjaci Siemensovi hladnjaciHome | Articles

December 2, 2022 01:48:36 +0200 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting