Siemens hladnjaci

Zasebno hladno mesto predviđeno je za čuvanje vina. Zbog toga Siemens nudi svim poznavateljima vina da se upoznaju s novim modelima hladnjaka koji su posebno dizajnirani za tu svrhu. KS 38WA40, kao i KS 30WA40 imaju za cilj čuvanje dragocenog vina. Oba hladnjaka su dizajnirana za dugo čuvanje vina. Ovde možete dovesti vino na temperaturu koja je predviđena za posluživanje. Vino se odlikuje time što može otkriti sve svoje arome samo na određenoj temperaturi. Posebno zbog toga hladnjak ima dvije zone za skladištenje vina. Pomoću elektronike možete postaviti posebnu temperaturu skladištenja. To može biti temperatura skladištenja ili temperatura pića. Temperatura može nezavisno varirati od 5 do 22 stepena. Takav široki asortiman omogućava hlađenje apsolutno svih vrsta vina.

Četiri termometra postavljaju temperaturu. Tri termometra mogu se postaviti na željene police. Vlažnost unutar frižidera dostiže 80%. Ova instalacija je automatska. Zbog velike vlažnosti, uzorak u vinu ne presušuje, što vam omogućava da pohranite vrijedan napitak u njegovom najboljem obliku. Uvjeti za skladištenje vina u podrumima su najidealniji. Ne postoji jarko svetlo koje može naštetiti krivnji. Siemens hladnjak omogućava vam stvaranje okruženja bliskog prirodnom zbog prisutnosti zatamnjenih prozora.

Dizajn hladnjaka KS 38WA40 i KS 30WA40 najsofisticiraniji je izvana i iznutra. Vinar ima futrolu, koja je izrađena od srebrnog materijala. Stil i elegancija mogu se vidjeti u svakom detalju. U bilo kojoj sobi ovaj će hladnjak izgledati savršeno. Pregled cijele kolekcije može se vidjeti kroz staklena vrata. Unutrašnjost frižidera ima meko osvetljenje. Protiv vanjskog prodiranja u hladnjak predviđena je posebna ugrađena brava.

Vanjske dimenzije ovog modela su standardne. Ali unutar nje možete staviti do 107 boca. Omogućuje veliki broj polica na kojima su pohranjene u vodoravnom položaju. Piće se čak može čuvati i otvoreno. Za to postoje udubljenja. A za čuvanje delicija u hladnjaku je polica izrađena od neprobojnog stakla.

Siemens hladnjaci
Siemens hladnjaci
Siemens hladnjaci
Siemens hladnjaci Siemens hladnjaci Siemens hladnjaciHome | Articles

December 3, 2022 15:48:29 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting