Siemens hűtőszekrények

Külön hűvös helyet szánnak a bor tárolására. Ezért a Siemens felkéri az összes borértőt, hogy ismerkedjenek meg az új hűtőszekrény-modellekkel, amelyeket kifejezetten erre a célra terveztek. A KS 38WA40, valamint a KS 30WA40 értékes bor tárolására szolgál. Mindkét hűtőszekrény a bor hosszú ideig történő tárolására szolgál. Itt a bort a tálaláshoz biztosított hőmérsékletre is hozhatja. A bor jellemzője, hogy csak bizonyos hőmérsékleten képes minden aromáját feltárni. Erre a célra a hűtőszekrény két tárolóhellyel rendelkezik a borok számára. Különleges tárolási hőmérsékletet lehet elektronikusan beállítani. Ez lehet a tárolási hőmérséklet vagy az ivási hőmérséklet. A hőmérséklet egymástól függetlenül 5 és 22 fok között változhat. Ilyen széles választék lehetővé teszi abszolút minden típusú bor hűtését.
A hőmérsékletet négy hőmérővel állítják be. Három hőmérő felszerelhető a kívánt polcokra. A hűtőszekrény belsejében a páratartalom eléri a 80% -ot. Ez a telepítés automatikusan megtörténik. A magas páratartalom miatt a borban lévő minta nem szárad ki, és ez lehetővé teszi, hogy az értékes italt a legjobb formában tartsa. A borok tárolásának körülményei a pincékben a legideálisabbak. Nincs olyan erős fény, amely árthatna a bornak. A Siemens hűtőszekrény lehetővé teszi, hogy a természetes színű környezetet teremtsen a színezett üveg jelenlétének köszönhetően.
A KS 38WA40 és a KS 30WA40 hűtőszekrények kialakítása kívülről és belülről egyaránt a legkiválóbb. A Vinoteka teste ezüstös anyagból készül. A stílus és az elegancia minden részletében látható. Ez a hűtőszekrény minden helyiségben tökéletes lesz. Az üvegajtón áttekinthető a teljes kollekció. A hűtőszekrény belseje lágy világítással rendelkezik. A hűtőszekrénybe történő idegen behatolás ellen speciális beépített zár található.
Ennek a modellnek a külső méretei szabványosak. De belül akár 107 üveg is elfér benne. Számos polc található vízszintesen. Az italok akár nyitva is tárolhatók. Ennek vannak mélyedései. A finomságok hűtőszekrényben történő tárolásához pedig ütésálló üvegből készült polc található.

Siemens hűtőszekrények
Siemens hűtőszekrények
Siemens hűtőszekrények
Siemens hűtőszekrények Siemens hűtőszekrények Siemens hűtőszekrényekHome | Articles

December 3, 2022 07:12:01 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting