Si zgjidhet vendndodhja për pjatën satelitore?

Kushti kryesor kur zgjedh një vend për një pjatë satelitore është prania e hapësirës së hapur në intervalin e rrotullimit të antenës nga juglindja në jugperëndim dhe në intervalin e ngritjes së antenës (këndi i lartësisë) nga disa gradë në 35 (për Dnepropetrovsk, nëse ju jeni më në jug të këndit të lartësisë, në veri më pak). Në këtë rast, lejohet të gjesh objekte të vogla në sipërfaqe (jo të barabarta në sipërfaqe me zonën e pasqyrës së antenës) në rrugën e sinjalit.

Si zgjidhet vendndodhja për pjatën satelitore?
Si zgjidhet vendndodhja për pjatën satelitore?
Si zgjidhet vendndodhja për pjatën satelitore?
Si zgjidhet vendndodhja për pjatën satelitore? Si zgjidhet vendndodhja për pjatën satelitore? Si zgjidhet vendndodhja për pjatën satelitore?Home | Articles

December 5, 2022 19:07:16 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting