Si të zgjidhni pastruesin e duhur të larjes me fshesë me ujë

Një fshesë me korrent larës me një aquafilter i përket pastruesve të thatë të vakumit, dhe gjithashtu siguron pastrim me cilësi të lartë (përfshirë ajrin). Përdorur në këto pastrues vakum, teknologjia e pastrimit të ajrit ndihmon në uljen e emetimeve të pluhurit deri në 0.001%, e cila është një shifër tepër e lartë. Një fshesë me korrent larës jo vetëm që do të pastrojë ambientet, por gjithashtu do të pastrojë dhe lagështojë ajrin, i cili ka një efekt të dobishëm në mjedisin në dhomë. Fuqia thithëse në një fshesë me korrent të tillë është konstante gjatë gjithë pastrimit, por në pastruesit e thatë me qese pluhuri, fuqia e thithjes zvogëlohet kur mbushet qesja. Zgjedhja e një fshesë me korrent është po aq e përgjegjshme sa edhe riparimi i lavatriçeve Indesit, Ariston.
Në pastruesit me vakum me një filtër akuafil, sigurohet një metodë e tillë pastrimi: grimcat e mbeturinave dhe pluhurit thithen në trupin e fshesës me korrent, dhe pastaj kalojnë përmes ujit, i cili është gjithashtu atje. Të gjitha mbeturinat e rënda zhyten menjëherë, vendosen në fund. Megjithatë, pluhuri i lehtë mbetet i thatë. Një ndarës i vendosur mbi ujë ndihmon në heqjen e pluhurit të tillë. Ndarësi është një cilindër i zbrazët, sipërfaqja anësore e të cilit përbëhet nga pllaka gjatësore me formë të veçantë. Duke u rrotulluar me një shpejtësi të jashtëzakonshme, krijon një vorbull ajri-uji mbi sipërfaqen e vetë ujit, për shkak të së cilës pikat e ujit lagin grimcat e pluhurit, sporet, polenin, etj. Për shkak të frekuencës së lartë të rrotullimit të ndarësit, si dhe për shkak të dizajnit specifik të teheve, pezullimi i baltës dhe ujit gradualisht vendosen në ujë. Ajri i pastruar kështu nga papastërtitë dhe uji thithet në ndarës dhe pastaj fryhet nga fshesa me korrent. Vlen të përmendet se në disa pastrues vakum larës me një aquafilter, filtrat HEPA përdoren për pastrimin shtesë të ajrit.
Pastruesit e vakumit me një akuafiltër, përveç pastrimit kimik, lejojnë gjithashtu pastrimin e lagësht të sipërfaqeve vertikale dhe horizontale (të buta dhe të lëmuara), duke përfshirë pllaka, parket, qilima, linoleum, mobilje të veshur me susta, brendshme të dyshemesë dhe dyshekë. Janë këto pastruesit vakum larës që mbledhin lëng, heqin papastërtitë, lajnë xhamat dhe trajtojnë bllokimet në tuba.

Si të zgjidhni pastruesin e duhur të larjes me fshesë me ujë
Si të zgjidhni pastruesin e duhur të larjes me fshesë me ujë
Si të zgjidhni pastruesin e duhur të larjes me fshesë me ujë
Si të zgjidhni pastruesin e duhur të larjes me fshesë me ujë Si të zgjidhni pastruesin e duhur të larjes me fshesë me ujë Si të zgjidhni pastruesin e duhur të larjes me fshesë me ujëHome | Articles

November 26, 2022 21:04:12 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting