Si të zgjidhni një vend për të instaluar një antenë tokësore TV dixhitale?

Kushti kryesor kur zgjedh një vend për një antenë mbi ajër është vija e shikimit të kullës së stafetës. Në mungesë të vështrimit, së pari, niveli i sinjalit të marrë zvogëlohet, dhe së dyti, sinjali pëson shtrembërim, i cili është më i dëmshëm për cilësinë e figurës. Për më tepër, sa më e drejtuar të jetë antena, aq më e madhe është shtrembërimi.
Distanca nga antena në objekt që qëndron në rrugën e sinjalit është praktikisht e parëndësishme. Vetëm nëse ky objekt është mjaft larg, sinjali i kanaleve të frekuencës më të ulët përkulet rreth tyre. Sinjali i intervalit decimetër praktikisht nuk përkulet rreth pengesave.

Si të zgjidhni një vend për të instaluar një antenë tokësore TV dixhitale?
Si të zgjidhni një vend për të instaluar një antenë tokësore TV dixhitale?
Si të zgjidhni një vend për të instaluar një antenë tokësore TV dixhitale?
Si të zgjidhni një vend për të instaluar një antenë tokësore TV dixhitale? Si të zgjidhni një vend për të instaluar një antenë tokësore TV dixhitale? Si të zgjidhni një vend për të instaluar një antenë tokësore TV dixhitale?Home | Articles

December 3, 2022 03:44:20 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting